Fatih'te Asayişe Yönelik Operasyon - Son Dakika
Güncel

Fatih'te Asayişe Yönelik Operasyon

Karagümrük Mahallesinde düzenlenen operasyonda, çok sayıda suça karıştıkları belirlenen 3'ü kadın 7 kişi gözaltına alındı.

20.09.2014 12:25  Güncelleme: 12:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fatih'te Karagümrük Mahallesi'nde, asayişe yönelik operasyonda, çok sayıda suça karıştıkları belirlenen 3'ü kadın 7 kişi gözaltına alındı.

Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, Karagümrük'te farklı gruplarla sürekli çatışma halinde olduğu ve uyuşturucu ticareti yaptığı gerekçesiyle Karagümrük Mahallesi Sarmaşık Çıkmazı Sokak'ta bir çeteye operasyon düzenledi.

Operasyona, özel harekat, organize suçlar ve narkotik şubeye bağlı polisler de destek verdi. Sokakta, 9 ayrı adrese eş zamanlı yapılan baskınlara narkotik köpeği "Polo" da katıldı.

Polis ekipleri, bölgede çok sayıda "yaralama, kurşunlama, gasp, adam kaldırma" suçlarına karıştığı tespit edilen ve bu suçlardan aranması bulunan Selçuk G'nin (50) çetesine katıldığı gerekçesiyle 3'ü kadın 7 kişiyi gözaltına aldı. Çok sayıda suçtan aranması olduğu belirtilen Selçuk G'nin ise operasyondan önce evden kaçtığı öğrenildi.

Bu kişilerin 14 Ağustos'ta kamuoyunda "Karagümrük Çetesi" olarak bilinen suç örgütünün elebaşı Nuri Ergin'in kardeşlerinin Karagümrük'teki iş yerlerinin kurşunlanması olayına karıştığı belirtildi.

Operasyonda "torbacı" diye tabir edilen uyuşturucu satıcılarının kaldıkları evlerde yapılan aramalarda, 526 gram bonzai, 104 extacy, 8,5 gram kokain, 6 gram eroin, 132 gram esrar, 3 ruhsatsız tabanca, 2 sahte araç plakası, 1 sahte sürücü belgesi, 1 pompalı tüfek, 3 av tüfeği ve 95 fişek ele geçirildi.

Çok sayıda suçtan kayıtları olduğu öğrenilen ve emniyette işlemleri tamamlanan bu kişilerden, Serdal B, Mehmet Ali G. ile kardeşi Enes Seçkin G. adliyeye sevk edildi. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fatih'te Asayişe Yönelik Operasyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement