Fatih Portakal'dan Erdoğan'a "Kabataş" Eleştirisi - Son Dakika
Güncel

Fatih Portakal'dan Erdoğan'a "Kabataş" Eleştirisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Kadın İşçileri Kurultayı'nda Kabataş olayıyla ilgili söylediği "Hani tacizde kadının beyanı esastı" sözlerine Fatih Portakal'dan eleştiri geldi.

06.03.2015 21:11  Güncelleme: 14:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Metal Sendikası'nın Büyük Anadolu Oteli'nde düzenlediği 20. Kadın İşçiler Kurultayı'na Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. Erdoğan, buradaki konuşmasında "Kabataş olayını" tekrar savundu. FOX Tv Anahaber spikeri Fatih Portakal ise Erdoğan'ı, Kabataş görüntüleri üzerinden eleştirdi.

"HANİ TACİZDE ESAS OLAN KADININ BEYANIYDI"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı 20. Kadın İşçiler Kurultayı'nda 1 Haziran 2013 günü Kabataş'ta saldırıya uğradığı iddia edilen kadınla ilgili konuştu. Erdoğan, Kabataş mağduru olarak lanse edilen kadını savunurken şunları söyledi:

"Gezi olayları sırasında bir anne yanında çocuğu olduğu halde Kabataş'ta tacize maruz kaldı. Kimse o kadını taciz edenleri kınamadı, peşine düşmedi. Hani tacizde esas olan kadının beyanıydı"

"ERDOĞAN GÖRÜNTÜSÜ VAR DEMİŞTİ, HÂLÂ ORTADA GÖRÜNTÜ YOK"

Akşam anahaber bülteninde Erdoğan'ın konuşmalarından sonra yorum yapan Fatih Portakal ise Erdoğan'ı eleştirerek, "Kabataş olayı 1 Haziran 2013'te olmuştu. O günlerden aklımda kalan bir söz, başbakandı o zaman Erdoğan. 'Görüntüsü var, yayınlanacak' demişti. Ama hâlâ ortada görüntü yok" dedi.

Fatih Portakal\'dan Erdoğan\'a "Kabataş" Eleştirisi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Fatih Portakal'dan Erdoğan'a 'Kabataş' Eleştirisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (77)

  • şadıman dut: ben chp liyim ama bu sefer tayyip haklı maalesef 15 34 Yanıtla
  • Asi: Adam haklı 2013den beri görüntü yayınlancak hala 39 6 Yanıtla
  • Mıho Marburg: Portakal saçmaladıkça saçmalıyor 11 32 Yanıtla
  • BİR DOST: Ha gayret aslanım reha muhtar olmana az kaldı. . 27 16 Yanıtla
  • yeter artık: ya allahızı severseniz yeter ya kendilerini haklı çıkarmak için gezicilere bir çamur atıldı yani kuyuya bir taş atıldı 40 akıllı çıkaramıyor işte. . . . 26 13 Yanıtla
  • ademoğlu: ÖYLE BİR GÖRÜNTÜ VAR DİYENİN DE, O GÖRÜNTÜYÜ PAYLAŞMAYANIN DA, BİZİ BU KADAR MAHVEDENİN DE ALLAH. . . . . . . . . . . . 31 7 Yanıtla
  • Selami: Fatih portakal sen ve senin kanalın Yahudi sizin TC ile ilgili tek kelime söyleme hakkınız yok 9 25 Yanıtla
  • ORHAN EROĞLU: Görüntüsü var, bizzat izledim demişti toplumda infial yaratmasın diye göstermiyoruz demişti. Yalanla dolanla kadın bedeni üzerinden meydanlarda siyaset yapmıştı. Yalanın, iftiranın, iki yüzlülüğün bu kadarınada pes doğrusu. Müslüman yalan söylemez, iftira etmez, rüşvet almaz, yolsuzluk yapmaz. Bizim inandığımız islam da doğruluk ve dürüstlük esastır. Ya olduğun gibi görüneceksin, yada göründüğün gibi olacaksın. Riyakar iki yüzlü olmıyacaksın, yalancı olmıyacaksın, iftiracı olmıyacaksın, kul hakkına tecavüz etmiyeceksin. 22 7 Yanıtla
  • ,,,: Bu Fatih Portakal harbi delikanlı adam akape, cehape, mhp farketmez adam lafını çekmiyo anında şipşak yapıyo. Helâl olsun. . . 24 5 Yanıtla
  • durmak yok ütülmeye devam: İşinize gelmedimi hemen etiket hazır; israilli. Ne hikmetse gemicigi israille ticaret yapan bilonun yaşıtları asgari ücretle geçim derdindeyken inadına akp ye oy veriyor. 22 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Amedspor Başkanı Aziz Elaldı: Diyarbakır'a 1 milyon kişi gelecek
    00:54 Amedspor Başkanı Aziz Elaldı: Diyarbakır'a 1 milyon kişi gelecek

    TFF 2. Lig Kırmızı Grup lideri Amedspor Başkanı Aziz Elaldı, Diyarbakır'a hafta sonu 1 milyon kişinin geleceğini açıkladı. Elaldı, taraftarlardan anlayış beklediklerini belirtti.

  • İstanbul Tabip Odası Değişim Grubu, 55 kişilik aday kadrosunu açıkladı
    00:28 İstanbul Tabip Odası Değişim Grubu, 55 kişilik aday kadrosunu açıkladı

    İstanbul Tabip Odası Değişim Grubu, 5 Mayıs'ta gerçekleştirilecek seçimlere gireceği 55 kişilik aday kadrosunu duyurdu. Başkan adayı Dr. Ahmet Erçek, daha etkin bir İstanbul Tabip Odası için değişim istediklerini belirtirken, yönetim kurulu adayı Dr. Nedim Uzun ise odanın daha güçlü ve etkin bir kurumsal kimlik kazanmasını hedeflediklerini ifade etti. Değişim Grubu, tüm hekimleri seçimlerde kendilerine oy vermeye çağırdı.

  • Kuşadası'nda bir işletmeye ateş açan 2 kişi tutuklandı
    00:25 Kuşadası'nda bir işletmeye ateş açan 2 kişi tutuklandı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kuşadası'nda çıkan kavga sonrası bir işletmeye ateş açan 6 şüphelinin yakalandığını 2 kişinin ise tutuklandığını açıkladı. Bakan Yerlikaya, olayla ilgili çeşitli suçlardan suç kayıtları olan B.S. ve Ö.K.'nin tutuklandığını belirtti.

  • Malatya'da Oto Kiralama Ofisine Silahlı Saldırı: 1 Yaralı, Zanlı Yakalandı
    00:21 Malatya'da Oto Kiralama Ofisine Silahlı Saldırı: 1 Yaralı, Zanlı Yakalandı

    Malatya'nın Battalgazi ilçesinde bir oto kiralama ofisine silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda bir kişi yaralanırken, 61 ayrı suç kaydı bulunan ve olay sonrası kaçan zanlı ormanlık alanda yakalanarak gözaltına alındı. Saldırı sonucu yaralanan şahıs hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Samsun'un Kavak ilçesinde yonca yüklü tır şarampole devrildi
    00:18 Samsun'un Kavak ilçesinde yonca yüklü tır şarampole devrildi

    Samsun-Ankara kara yolu Hacılı Geçidi mevkisinde H.B. idaresindeki 01 ATY 920 plakalı yonca yüklü tır şarampole devrildi. Olay yerine polis ekipleri sevk edildi ve kaza nedeniyle yolun bir şeridi kapatıldı. Sürücü yara almadan kurtuldu ve ekipler tırı çekici yardımıyla kurtarmak için çalışma başlattı.

  • AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay'dan 'İlk Evim Arsa' projesi açıklaması
    00:12 AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay'dan 'İlk Evim Arsa' projesi açıklaması

    AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, 'İlk Evim Arsa' projesinde gelinen son durumu açıkladı. Önsay, müstakil ve müşterek arsalar için yapılan kura çekimlerinin tamamlandığını ve sözleşmelerin imzalanmaya başlandığını belirtti. Müstakil arsalar için çalışmaların devam ettiğini ve 2 ay içinde sözleşme imzalama aşamasına gelinmesi için hızla çalışıldığını ifade etti.

  • Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 24 bina tahliye edildi
    23:58 Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 24 bina tahliye edildi

    Gaziosmanpaşa'da meydana gelen toprak kaymasında tahliye edilen bina sayısı 24'e yükseldi. İstanbul Valiliği, 'Tahliye edilen evlerde yaşayan 96 vatandaşımızdan 78'i otellere yerleştirilirken, 18 vatandaşımız ise istekleri doğrultusunda akrabalarının evlerine yerleşmiştir' açıklamasını yaptı.


Advertisement