F-16'nın Düşme Sebebi Henüz Belirlenmedi - Son Dakika
Dünya

F-16'nın Düşme Sebebi Henüz Belirlenmedi

F-16\'nın Düşme Sebebi Henüz Belirlenmedi

İspanya'nın güneydoğusundaki Los Llamos üssünde yaşanan uçak kazasında ölü sayısı 11'e çıktı.

28.01.2015 01:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İspanya'nın güneydoğusundaki Los Llamos üssünde yaşanan uçak kazasında ölü sayısı 11'e çıktı. Kaza anında ölen 10 askere ek olarak yaralılar arasında bulunan bir Fransız askeri de sabah saatlerinde hayatını kaybetti. İspanyol ordusu sözcüsü Jose Guerreira olay yeri araştırmalarının güçlükle yapılabildiğini duyurdu:

"Her şeyden önce kaza alanındaki zehirli maddenin temizlenmesi lazım. Bu temizlik yapıldıktan sonra uçaklardaki koltuk fırlatıcı kartuşların patlamayacağından da emin olmamız gerekiyor. Ancak ondan sonra kaza alanını inceleyebiliriz."

Olayda 9 askeri personeli ölen 9'u da yaralanan Fransa'nın Savunma Bakanı Jean Yves Le Drian da Albacete'deki üsse geldi.

"Yakında Fransa'ya gelecek olan yaralıları ziyaret etmek için de geldim. Aynı zamanda burada yüksek seviyede bir eğitim için bulunan ve bir travma yaşayan askerlerimizi de selamlamak ziyaret etmek için geldim."

Pazartesi günü Los Llamos üssünde eğitim programına katılan bir Yunan F-16'sı kalkıştan hemen sonra yere ça

Yazar:

Etiketler: Gönderildi: 28 Ocak 2015

İzlenme oranı: 0.0

Oylar: 0

Kaynak: Euronews.com

Son Dakika Dünya F-16'nın Düşme Sebebi Henüz Belirlenmedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Küresel Piyasalar Yılın İlk Çeyreğini Pozitif Seyirle Tamamladı
    09:07 Küresel Piyasalar Yılın İlk Çeyreğini Pozitif Seyirle Tamamladı

    Küresel piyasalar yılın ilk çeyreğini pozitif seyirle tamamlarken, bugün ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'ın açıklamaları ve Banka'nın enflasyon göstergesi olarak dikkate aldığı kişisel tüketim harcamaları verileri yatırımcıların odağına yerleşti.

  • Halep'te Hava Saldırısında 40 Kişi Öldü
    08:00 Halep'te Hava Saldırısında 40 Kişi Öldü

    Suriye'nin Halep kentinde gerçekleşen hava saldırısında 40'a yakın kişi hayatını kaybetti. Suriye hükümeti saldırıyı İsrail'e bağladı. Saldırıda sivillerin yanı sıra 5 Hizbullah üyesinin de öldüğü belirtiliyor. Uluslararası havalimanı yakınındaki silah depolarının hedef alındığı ifade ediliyor. İsrail ise saldırıyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

  • İsrail, Suriye'yi savaş uçaklarıyla vurdu! En az 36 asker hayatı kaybetti, çok sayıda yaralı var
    03:15 İsrail, Suriye'yi savaş uçaklarıyla vurdu! En az 36 asker hayatı kaybetti, çok sayıda yaralı var

    Gazze'yi kan gölüne çevirip binlerce Filistinliyi katleden İsrail bu kez Suriye'ye saldırdı. Savaş uçakları Halep'teki uluslararası havalimanı ile Sefire ilçesindeki savunma fabrikalarını vurdu. Saldırıda 36 Suriye askeri hayatını kaybederken, çok sayıda kişi yaralandı.


Advertisement