Eyyübiye Belediyesinden Bir Kültür Atağı Daha - Son Dakika
Güncel

Eyyübiye Belediyesinden Bir Kültür Atağı Daha

Eyyübiye Belediyesinden Bir Kültür Atağı Daha

Eyyübiye Belediyesi, Abdullah Zaza 2. Kişisel Fotoğraf Sergisinin açılışını yaptı. Açılışa İstanbul'dan tanınmış sanatçı ve oyuncular da katıldı.

28.04.2015 10:49  Güncelleme: 10:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eyyübiye Belediyesi Organizasyonuyla düzenlenen "Abdullah Zaza 2. Fotoğraf Sergisi" Piazza AVM'de açıldı. Birbirinden güzel 40 fotoğraftan oluşan sergi 30 Nisan 2015 tarihine kadar açık kalacak. Sergi açılışına Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'nin yanı sıra, Milletvekili Kasım Gürpınar ve Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ile İstanbul'dan gelen ve fotoğraf sanatçılarında oluşan kalabalık bir grup katıldı.

Sergiye ayrıca oyuncu Canan Hoşgör ve "Benzemez Kimse Sana Yarışması" ile ismini duyuran sunucu Hakan Ka'nın yanı sıra Şanlıurfalı fotoğraf severler de katıldı. İkinci kişisel sergisini açan Abdullah Zaza, gördüğü ilgi ve destekten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Sergi açılışında görüşlerini belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, fotoğrafçılığa ilgi duyan herkesi sergiyi gezmeye davet etti. Abdullah Zaza'nın birinci sergisini de Eyyübiye Belediyesi olarak Ocak ayında İstanbul'da düzenlediklerini söyleyen Başkan Ekinci, "Eyyübiye Belediyesi olarak sanata ve sanatçıya verdiğimiz önemi her fırsatta dile getiriyoruz. Dile getirmekle de kalmayıp ilgi duyan herkesi sevdiği sanat dalı etrafında buluşturuyoruz. Şanlıurfa bir kültür ve sanat şehridir. Geleceği de bu temeller üzerine bina edilecektir. Bize düşen sanatın bir çok dalını imkânlar ölçüsünde destekleyip, içimizdeki cevherleri keşfetmek ve topluma kazandırmaktır. Şu an yaptığımız da budur." şeklinde konuştu. Şanlıurfalıların büyük ilgi gösterdiği sergiyi beğeniyle gezdiğini belirten Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, Abdullah Zaza'yı tebrik ederek, "Hakikaten mükemmel bir çalışma sergilemiş. Sanatının tüm inceliklerini bizlere gösterdi. Başarılarının devamını diliyorum. Fotoğraf çok zevkli bir uğraş. Zaza'nın, Şanlıurfalı gençlere iyi bir örnek olacağına inanıyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Eyyübiye Belediyesinden Bir Kültür Atağı Daha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement