Eylemci, TOMA'nın Müdahalesiyle Metrelerce Sürüklendi - Son Dakika
Güncel

Eylemci, TOMA'nın Müdahalesiyle Metrelerce Sürüklendi

Beyoğlu'nda LGBT yürüyüşüne katılan bir eylemci, TOMA'nın tazyikli su sıkmasıyla metrelerce sürüklendi. O anlar kameralar tarafından saniye saniye görüntülendi.

28.06.2015 17:33  Güncelleme: 18:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beyoğlu'nda LGBT yürüyüşüne katılan bir eylemci, TOMA'nın tazyikli su sıkmasıyla metrelerce sürüklenirken görüntülendi.

POLİSİN MÜDAHALESİYLE EYLEMCİLER ARA SOKAKLARA KAÇTI

İstiklal Caddesi'nde polis, izin verilmeyen LGTB Onur Yürüyüşü'ne müdahale etti. Tazyikli su ve biber gazıyla gerçekleştirilen müdahale sırasında ara sokaklara kaçan eylemciler, bir süre sonra yeniden toplandı.

TOMA EYLEMCİYİ METRELERCE SÜRÜKLEDİ

Bu sırada bir eylemci TOMA'nın önünde durarak ilerlemesini engellemeye çalıştı. TOMA'nın hareket etmesi üzerine elindeki bayrakla araca vurmaya çalışan eylemci, bir süre sonra tekrar önüne geçti. Eylemciyi uzaklaştırmak isteyen TOMA şoförü tazyikli su sıkmaya başladı. Tazyikli suyun isabet ettiği eylemci, birden metrelerce sürüklenmeye başladı. O anlar kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.

Eylemci, TOMA\'nın Müdahalesiyle Metrelerce Sürüklendi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eylemci, TOMA'nın Müdahalesiyle Metrelerce Sürüklendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (129)

  • TURAN: DİKKAT ET VATANSEVER TÜRKOĞLU TÜRK....BU ÜLKE ELLİ YİLDİR BU ERMENİLERDEN,ALEVİLERDEN,KÜRTLERDEN HEP ZARAR GÖRÜYOR... ECDADİMİZDA ZAMANİNDA BU HAİN ERMENİLERDEN ÇOK ÇEKTİ.... KÜRTLERİN PKKSİ VAR,ALEVİLERİN DHKPC Sİ VAR,ERMENİLERİN ASALASİ VAR...BİZİMDE ŞANLİ TÜRK ORDUMUZ VAR...SAYDIĞIM BU BÖLÜCÜ GURUPLARA HAYATİN HER YASİMİNDA DİKKAT EDİN...BUNLARDA HER TÜRLÜ PİSLİK VARDİR...BUNLAR AYYASTİRLAR,SARAPCİDİRLAR,ESRARCİ-EROİNCİDİRLER,BALİCİDİRLER,KAPKACCİDİRLAR,HİRSİZDİRLAR BEYNAMAZDİRLAR......EN ÖNEMLİSİ NANKÖRDÜRLER,KALLESTİRLER,HAİNDİRLER...VATANA,MİLLETE,BAYRAĞA, DİNE,EZANA ASLA SAYGİLARİ YOKTUR...BUNLARA KARŞI ÇOCUKLARİMİZİ DİNİ BÜTÜN GENÇLER OLARAK YETİSTİRMELİYİZ...DİNİ BÜTÜN İNSANLARDAN KOLAY KOLAY YANLIŞ OLMAZ....BU HAİN ÜÇLÜLER AYNİ ZAMANDA SOLCUDURLAR...EY VATANDAŞ SOLDAN UZAK DUR İNAN PİŞMAN OLMAZSIN...GEZİ OLAYLARİNDA BU HAİNLERİN NE YAPTİKLARİNİ GÖRDÜK...BU HAİNLERE KARŞI ALLAH YAR VE YARDİMCİMİZ OLSUN İNSALLAH......!! 92 15 Yanıtla
  • can: ohh az bile yapmışlar yaşasın Türk Polisi 57 4 Yanıtla
  • GS Lİ: din tüccarlari 2 bin kisiyle eylem yapıyor polisin sesi cıkmıyor,yazıklar olsun böyle zihniyete,yobazlasmıs bir türkiye yaratamayacaksınız 7 52 Yanıtla
  • Yunuss: Geber karşındakide insan tahrik et sonra suçlu uzarsın işte öyle 51 7 Yanıtla
  • docka1986: Geberin pislikler 45 9 Yanıtla
  • HAHAHA: BURASI amerika değil burda ibnelere yer yok ayol 47 6 Yanıtla
  • Mert: TOMAYA İNŞALLAH BIR SEY OLMAMISTIR 41 5 Yanıtla
  • Oğuz: abdestsiz gezerse böyle olur. 33 13 Yanıtla
  • kmr gs: gezi terör örgütünün son çırpınışları dün ulusalcıları bugün gayleri kullandı çeteciler 43 3 Yanıtla
  • Türk Polisi: İyi olmuş.Ellerine sağlık 33 8 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Türk Kızılay Genel Başkanı Hatay'da depremzedelerle iftarda buluştu
    20:23 Türk Kızılay Genel Başkanı Hatay'da depremzedelerle iftarda buluştu

    Türk Kızılay Genel Başkanı Fatma Meriç Yılmaz, Hatay'da düzenlenen iftar programında depremzedelerle bir araya geldi. Yılmaz, çocuklara patlamış mısır ve pamuk şeker dağıttı. Konuşmasında, depremzedelere desteklerinin devam edeceğini belirten Yılmaz, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu vurguladı.

  • Trabzon'da Aile Sağlığı Merkezleri ve 112 Acil Sağlık Hizmet Binaları İnşa Ediliyor
    20:23 Trabzon'da Aile Sağlığı Merkezleri ve 112 Acil Sağlık Hizmet Binaları İnşa Ediliyor

    Trabzon'un Maçka, Çarşıbaşı ve Akçaabat ilçelerinde aile sağlığı merkezleri ile 112 acil sağlık hizmet binalarının inşası devam ediyor. Maçka ilçesindeki inşaatın 15 Nisan'da tamamlanması planlanırken, Akçaabat ilçesindeki iki aile sağlığı merkezi ve acil sağlık hizmetleri binasının tamamlanmasıyla kısa sürede hizmete başlayacağı belirtildi. Çarşıbaşı ilçesinde ise Yavuz Aile Sağlığı Merkezi binasının tamamlanma tarihi 26 Nisan olarak açıklandı.


Advertisement