Expo 2016 Antalya Yarışması Ödül Töreni - Son Dakika
Yerel

Expo 2016 Antalya Yarışması Ödül Töreni

EXPO 2016 Antalya Ajansınca düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarının ödül töreni gerçekleştirildi.

22.04.2015 17:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

EXPO 2016 Antalya Ajansınca düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarının ödül töreni gerçekleştirildi.

EXPO'nun bu yıl "Çiçek Çocuk, Gelecek Nesiller İçin Yeşil Bir Dünya" konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye girenlere ödüllerinin verilmesi amacıyla Antalya Cam Piramit'te tören düzenlendi.

Burada konuşan EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreter Yardımcısı Faik Akturan, dünyanın en önemli organizasyonlarından biri olarak adlandırılan EXPO organizasyonunun Türkiye'de 23 Nisan-30 Ekim 2016 tarihlerinde yapılacağını belirtti.

Açık kalacağı süre boyunca yaklaşık 20 bin etkinliğin yapılacağını bildiren Akturan, "EXPO 2016 Antalya için 100 ülkeden katılımcı ve 8 milyon ziyaretçi hedefliyoruz. Yeşil bir dünya için eski ve yeni neslin birlikteliğini, bundan doğacak ortak doğa bilincini desteklemeyi amaçlıyoruz" dedi.

Akturan, "Çiçek Çocuk, Gelecek Nesiller İçin Yeşil Bir Dünya" konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında 81 ilden katılım olduğunu kaydetti.

Yarışmada resim kategorisinde İstanbul'dan Şehit Pilot Muzaffer Erdönmez Ortaokulu öğrencisi Selcen Türkmen, şiir kategorisinde Edirne'den Keşan Fen Lisesi öğrencisi Atamer Boz, kompozisyon kategorisinde Rize'den Güneysu Şehit Kemal Mutlu Fen Lisesi öğrencisi Sinem Uzun birinci oldu.

Dereceye girenlere ödülleri İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay ile Akturan tarafından verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Expo 2016 Antalya Yarışması Ödül Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement