Evsizler Koruma Altında - Son Dakika
Güncel

Evsizler Koruma Altında

Evsizler Koruma Altında

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Zabıta Daire Başkanlığı Dilenci Zabıta Amirliği, kar yağışı nedeniyle sokakta yaşayan evsiz vatandaşların yardımına koşuyor.

19.02.2015 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sokakta yaşayan evsiz vatandaşları donma tehlikesine karşı korumak için Zeytinburnu Spor Salonu'nda misafir eden İBB Zabıta ekipleri, çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Dilenci Müdahale Zabıta Amirliği ekipleri, polis ekipleriyle birlikte yürüttüğü çalışmalar kapsamında; sokaklarda yaşayan evsizleri tespit ederek, onları Zeytinburnu Spor Salonu'na götürüyor. Kadınlar ve erkekler olarak ayrı bölümlerde misafir edilen evsiz vatandaşlar, uzman doktorlar tarafından sağlık kontrolünden geçirildikten sonra banyoları yaptırılıp, kıyafetleri değiştiriliyor. Evsiz vatandaşların üç öğün yemek ihtiyaçları da karşılanırken, ara saatlerde de çay ikramı yapılıyor.
Herhangi bir problem yaşanmaması için Zeytinburnu Spor Salonu'nda 7 gün 24 saat nöbet tutan zabıta ekipleri, memleketine gitmek isteyen evsiz vatandaşlar için de gerekli işlemleri yapıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Evsizler Koruma Altında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement