Evlilik Teklifini Kabul Etmeyen Kadını ve Ablasını Tabancayla Yaralayıp İntihar Etti - Son Dakika
Güncel

Evlilik Teklifini Kabul Etmeyen Kadını ve Ablasını Tabancayla Yaralayıp İntihar Etti

Evlilik Teklifini Kabul Etmeyen Kadını ve Ablasını Tabancayla Yaralayıp İntihar Etti

Kütahya'da 34 yaşındaki Şerafettin Akan, evlilik teklifini kabul etmeyen 37 yaşındaki Şenay Namaz ile ablası 40 yaşındaki Nuray Namaz'ı tabancayla yaraladıktan sonra silahı şakağına dayayarak intihar etti.

25.10.2014 21:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'da 34 yaşındaki Şerafettin Akan, evlilik teklifini kabul etmeyen 37 yaşındaki Şenay Namaz ile ablası 40 yaşındaki Nuray Namaz'ı tabancayla yaraladıktan sonra silahı şakağına dayayarak intihar etti.

Olay, akam saatlerinde Sultanbağı Mahallesi Karpuz Ahmet Sokak'ta meydana geldi. İzmir'de oturan Şerafettin Akan aynı kentte tanıştığı Şenay Namaz'a evlilik teklifinde bulundu. Şenay Namaz teklifi kabul etmeyerek Kütahya'da oturan ablasının evine geldi. Şerafettin Akan da İzmir'den 34 DK 5637 plakalı otomobille Kütahya'ya gelerek Şenay Namaz'ın kaldığı ablasının evine gitti. Şerafettin Akan evde bulunan Şenay Namaz ve Nuray Namaz'ı tabancasıyla rehin alınca, komşuları durumu polise bildirdi.

Polis ekipleri eve ulaşmadan Şerafettin Akan abla-kardeşi evden dışarı çıkardı. Şerafettin Akan ile Şenay Namaz arasındaki tartışma sokakta da devam etti. Şerafettin Akan polis ekiplerinin geldiği görünce tabancayla ateş ederek Şenay Namaz'ı sağ kolundan, ablası Nuray Namaz'ı da bacaklarından ve kasığından yaraladı. Akan daha sonra tabancayı şakağına dayayarak ateşledi. Şerafettin Akan olay yerinde yaşamını yitirirken yaralanan abla-kardeş ambulansla Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Ölen Şerafettin Akan'ın da cesedi otopsi için aynı hastanenin morguna götürüldü. Olay sırasında Şerafettin Akan'ın tabancasından çıkan kurşunlardan birinin polis aracının kapısına isabet ettiği, ancak polislerden yaralananın olmadığı belirtildi. Yetkililer olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi. - Tahya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Evlilik Teklifini Kabul Etmeyen Kadını ve Ablasını Tabancayla Yaralayıp İntihar Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Sosyal medya fenomeni Banu Parlak, Küçükçekmece Adliyesinde icra memuruyla tartıştı
    20:26 Sosyal medya fenomeni Banu Parlak, Küçükçekmece Adliyesinde icra memuruyla tartıştı

    Banu Parlak, borçlu olduğu bir dosyayla ilgili gittiği Küçükçekmece Adliyesinde icra memuruyla tartıştı. Adliyeyi birbirine kattan Parlak, savcı tarafından ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Banu Parlak'ın köpeği, komşusunun köpeğini parçalayarak öldürmüştü.

  • Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, koruyucu ailelerle iftarda buluştu
    20:25 Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, koruyucu ailelerle iftarda buluştu

    Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce düzenlenen iftarda koruyucu ailelerle bir araya geldi. Programda konuşan Vali Köşger, Adana'nın koruyucu aile sıralamasında 4. olduğunu belirterek, çocuklara sahip çıkmanın önemini vurguladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yetkilileri de programa katıldı.

  • Türk Kızılay Genel Başkanı Hatay'da depremzedelerle iftarda buluştu
    20:23 Türk Kızılay Genel Başkanı Hatay'da depremzedelerle iftarda buluştu

    Türk Kızılay Genel Başkanı Fatma Meriç Yılmaz, Hatay'da düzenlenen iftar programında depremzedelerle bir araya geldi. Yılmaz, çocuklara patlamış mısır ve pamuk şeker dağıttı. Konuşmasında, depremzedelere desteklerinin devam edeceğini belirten Yılmaz, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu vurguladı.

  • Trabzon'da Aile Sağlığı Merkezleri ve 112 Acil Sağlık Hizmet Binaları İnşa Ediliyor
    20:23 Trabzon'da Aile Sağlığı Merkezleri ve 112 Acil Sağlık Hizmet Binaları İnşa Ediliyor

    Trabzon'un Maçka, Çarşıbaşı ve Akçaabat ilçelerinde aile sağlığı merkezleri ile 112 acil sağlık hizmet binalarının inşası devam ediyor. Maçka ilçesindeki inşaatın 15 Nisan'da tamamlanması planlanırken, Akçaabat ilçesindeki iki aile sağlığı merkezi ve acil sağlık hizmetleri binasının tamamlanmasıyla kısa sürede hizmete başlayacağı belirtildi. Çarşıbaşı ilçesinde ise Yavuz Aile Sağlığı Merkezi binasının tamamlanma tarihi 26 Nisan olarak açıklandı.


Advertisement