Evli Kadınla Kaçan Adamı, 'Kız Kardeşlerine Tecavüzle' Cezalandırdılar - Son Dakika
Dünya

Evli Kadınla Kaçan Adamı, 'Kız Kardeşlerine Tecavüzle' Cezalandırdılar

Evli Kadınla Kaçan Adamı, \'Kız Kardeşlerine Tecavüzle\' Cezalandırdılar

Hindistan'da evli bir kadınla kaçan genç bulunamayınca, ceza olarak 'kız kardeşlerine tecavüz edilme' kararı verildi.

28.08.2015 15:53  Güncelleme: 17:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hindistan'da evli bir kadınla kaçan genç bulunamayınca cezasını kız kardeşleri çekti. Köy konseyi kaçan kızın intikamını almak için cezayı erkeğin kız kardeşlerine verdi. İki kız kardeşe de tecavüz edilecek kararı çıktı.

CEZAYI AİLE MAHKEMESİ VERDİ

Hindistan'da yaşanan akılalmaz olay Ravi'nin evli bir kadınla kaçmasıyla başladı. Kaçtığı kadın Hindistan'ın asil ailelerinden olduğu için hemen aile konseyi toplandı ve Ravi'nin cezasını resmi olmayan aile mahkemesi verdi. Verilen cezaysa son derece ilginç; Ravi'nin iki kız kardeşinin de yüzü kapatılıp, çıplak şekilde insanların içine atılacaktı.

HEM KIZ KARDEŞLERİ HEM DE KENDİSİ TEHLİKEDE

Haberi duyan aile, her ne kadar endişelense de karşı gelemedi. Öte yandan Ravi'yi bulurlarsa öleceğinden korkan aile ne yapacağını bilemedi. Korunmak için gerçek mahkemeye başvuran kız kardeşlere mahkeme sahip çıktı. Mahkeme, Hisdistan'daki tüm otoritelere kızların korunmaya alınması için çağrıda bulundu.


Son Dakika Dünya Evli Kadınla Kaçan Adamı, 'Kız Kardeşlerine Tecavüzle' Cezalandırdılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (56)

  • Vatansever: BUNLAR BİLE TECAVÜZLE YETINIYOR YA BIZIM ÜLKÜCÜLER ? ÖZGECANA TECAVÜZ EDIP BIRDE YAKIYORLAR HANGISI DAHA VAHŞI 72 22 Yanıtla Tunaboyu: Ülkücülere laf atanlara tersten saplarım, 2 13 Kare: Vatansever,senin beynini s.keyim,yavşak.Sana tersten saplamak lazım 3 10 fors: Bahceli duymasin seni Ihrac eder vatan sever birde hirsiz damgasi vurur aboooo 5 0 Sis: Ben ülkücü değilim ama iftira atma onlar Arap uşağı herkes biliyor terbiyesizliğin anlamı yok 0 1
  • Vatan sever Dogulu: Hani oz yonetim diyorlarlar ya iste oz yonetim Boyle yani her toplum kendine Gore ceza keser 51 8 Yanıtla
  • musluman: tek yol islam 51 6 Yanıtla
  • Asım: Bizim doğudaki ermeni kırmaları da böyle yapıyor. Berdel misali. 13 19 Yanıtla Şaban: Nerde biliyorsun başınamı geldi inek 6 2
  • ÖĞRETMEN: Kısasa kısas güzel bir intikam şekli ilkel olmasına rağmen 3 29 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Aksaray'da İftar Programı Düzenledi
    20:37 Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Aksaray'da İftar Programı Düzenledi

    Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Aksaray'da bir düğün salonunda iftar programı düzenledi. Konya Vakıflar Bölge Müdürü Yılmaz Kılınç, programda ramazanın yardımlaşma ve dayanışma ayı olduğunu vurgulayarak, kurumun vakıf kültürü ve geleneği gereği iyilik ve takvada yarışan bir kimliğe sahip olduğunu belirtti. Program, yapılan duanın ardından sona erdi.

  • İran Lideri Hamaney, Filistin İslami Cihad Hareketi Heyetiyle Görüştü
    19:57 İran Lideri Hamaney, Filistin İslami Cihad Hareketi Heyetiyle Görüştü

    İran lideri Ayetullah Ali Hamaney, Filistin İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri Ziyad en-Nahhale ve beraberindeki heyet ile Tahran'da bir araya geldi. Görüşmede, Gazze'deki durum ve Siyonist rejimin saldırıları ele alındı. Nahhale, Gazze halkının direniş güçleriyle birlikte ABD ve İsrail'in planlarını boşa çıkardığını vurguladı.


Advertisement