Evini Sattıktan Sonra Öldürülen Doktorun Son Görüntüleri - Son Dakika
Güncel

Evini Sattıktan Sonra Öldürülen Doktorun Son Görüntüleri

Evini Sattıktan Sonra Öldürülen Doktorun Son Görüntüleri

Düzce'de evini sattıktan sonra öldürülen 42 yaşındaki Dr. Emine Küçük'ün, tapu müdürlüğündeki son görüntüleri ortaya çıktı. Küçük'ün neşeli halleri dikkat çekiyor.

03.03.2015 12:06  Güncelleme: 14:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce'de evini sattıktan sonra öldürülen 42 yaşındaki Dr. Emine Küçük'ün, arsa sattığı ve cinayetten tutuklanan şüphelilerden 25 yaşındaki Muhammet Ali Yıldız ile tapu devrini yaptığı Düzce Tapu Müdürlüğü'ndeki görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde Dr. Emine Küçük, Muhammet Ali Yıldız ile evrak imzalarken tebessüm ediyor.

CESETLERİ TIR PARKINA ATILMIŞTI

Geçen çarşamba günü meydana gelen olayda Dr. Emine Küçük ile nişanlısının kardeşi olan ilaç mümessili 28 yaşındaki Mustafa Bayrak, Sakarya'nın Sapanca İlçesi'nde öldürülürken, cesetleri TEM Otoyolu'ndaki bir TIR parkına atıldı. Sakarya Emniyet Müdürlüğü'nün yürüttüğü soruşturma kapsamında gözaltına alınan Muhammet Ali Yıldız, Mahmut Işık ve Murat Bilgin çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

TAPU MÜDÜRLÜĞÜNDEKİ SON GÖRÜNTÜLER

Düzce'de eşinden boşandıktan sonra İstanbul'da göreve başlayan Dr. Emine Küçük'ün, Düzce'de bulunan evinin satışı için geçen çarşamba günü Düzce Tapu Müdürlüğü'ne gelişi güvenlik kameralarına yansıdı. Dr. Emine Küçük ilk olarak sabah saatlerinde Tapu Müdürlüğü'ne bazı işlemler için gelirken, daha sonra öğle saatlerinde Tapu Müdürlüğü'ne 25 yaşındaki Muhammet Ali Yıldız ile birlikte gelerek satış işlemleri için evraka imza attı.

YÜZÜNDEKİ TEBESSÜM DİKKAT ÇEKİYOR

Dr. Emine Küçük'ün yüzündeki tebessüm dikkat çekerken, satış işlemleri sırasında Muhammet Ali Yıldız ile sohbet etmesi kameralara yansıdı.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Evini Sattıktan Sonra Öldürülen Doktorun Son Görüntüleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (16)

  • Hilal: Bir aile hekimi bu kadar parayı nerden getirmiş. Belkide gökten yağmıştır 4 33 Yanıtla
  • Murat Çetin: Ne kadara alçakça yorumlar yapıyorsunuz. yok doktor bu parayı nerden bulmuş, evi nasıl almış. ortada hunharca katledilen iki insan var. yapılan ahlaksız yorumlara bakın. bu zırcahiller bizimle nefes alıyorlar ya işte buna inanamıyorum 32 0 Yanıtla
  • saraç: Ne adaleti noolmuşta adalet olmuş insanlar doktor olmasın mi para kazanmanın mi sizin gibilerin derdi paraya pula çekilmez şu yorumundan utanmiyonmu kafan bassaydi da sende doktor olsaydın .lan yeşil kartlisiniz hastanelerde devlet dairelerinde vergi veriyom. Diye hava atarsınız yazıklar olsun ezikler lan 29 1 Yanıtla
  • ALİ BABA VE KIRK HARAMİLER: TAPU DAİRELERİNE BÜTÜN BANKALARLA ONLINE OLAN SİSTEM KURULSA KİMSEDE KALKIP Bİ KAMYON NAKİT PARAYLA TAPUYA GİTMEZ.İMZA ORADA ATILIR SİSTEMDEN PARA SATICININ HESABINA AKTARILIR OLUR BİTER HERKES YOLUNA.YOK İMZA ATARDIN YOK ATMAZSIN YOK ÖNCE PARA YOK ÖNCE İMZA YOK BANKAYA GİDELİM YOK PARA BURAYA GELSİN DERDİDE BİTER. 28 0 Yanıtla
  • M.OĞUZHAN: DOKTORUN KAZANDIĞI PARAYA DİL UZATAN AŞŞAĞILIK ŞEREFSİZ . İLKOKUL MEZUNU TEFECİ MÜTEAHİTLERE AVUKATLARA NEDEN LAF SÖYLEMİYORSUN 25 2 Yanıtla
  • EROL: BU OLAYI ÇÖZMEK İÇİN DEDEKTİF OLMAYA GEREK YOK YÜZDE BİR MİLYON AKRABALARINDAN BİRİ ÖLDÜRMÜŞTÜR İŞİN UCUNDA EVİN PARASI VAR VE BİLMEYEN BİRİ DURDUK YERE KADINI NİYE ÖLDÜRSÜN BUNU PARAYI EVİN SATILDIĞINI KİM BİLİR İLK ÖNCE AKRABA , , , AKRABA DEYİN CE AKREP KAÇARMIŞ . . . ALLAH RAHMET ETSİN 23 3 Yanıtla
  • undefined: Adaletini seveyim Türkiye : 9 17 Yanıtla
  • u.m: Tapu dairelerinde banka subesi olmamasinin sonucudur bu cinayetler ve gasp olaylarinin 23 1 Yanıtla
  • murat: allahından bulsunlar 21 0 Yanıtla
  • MALEABDO: Bunları Rakka'ya gönderip İşid'e havale edecen, bunlara gerekeni yasalar yapamıyorsa o zaman ihraç edelim İşid'e onlar gerekeni yaparlar 17 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda Gitar Şenliği Gerçekleştirildi
    12:14 Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda Gitar Şenliği Gerçekleştirildi

    Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı tarafından düzenlenen Gitar Şenliği, Koral Çalgan Salonu'nda gerçekleşti. Şenlikte, Eskişehir Atatürk Güzel Sanatlar Lisesi, Kütahya Ahmet Yakupoğlu Güzel Sanatlar Lisesi, Ankara Sincan Itri Güzel Sanatlar Lisesi ve Konya Çimento Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri gitar performansları sergiledi.

  • Nallıhan Belediye Başkanı Ertunç Güngör, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda öğrencilerle buluştu
    12:14 Nallıhan Belediye Başkanı Ertunç Güngör, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda öğrencilerle buluştu

    Nallıhan Belediye Başkanı Ertunç Güngör, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla prova yapan öğrencilerle bir araya geldi. Güngör, çocukların hayatın vazgeçilmez parçası olduğunu belirterek, onların güzel tebessümlerinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

  • Elazığ'da düzenlenen operasyonda tarihi eserler ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı
    12:13 Elazığ'da düzenlenen operasyonda tarihi eserler ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı

    Elazığ'da yapılan tarihi eser operasyonunda, Diyarbakır'dan gelen M.G'nin tarihi eserleri satacağı bilgisi üzerine gözaltına alındı. Şüphelinin otomobilinde yapılan aramada 17 sikke, yüzük, hançer, kılıç ve bir miktar uyuşturucu ele geçirildi. Elazığ Müze Müdürlüğü tarafından yapılan incelemede, ele geçirilen sikkelerin tarihi eser niteliği taşıdığı ve kılıcın etnografik eser grubunda olduğu belirlendi. Şüphelinin jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

  • Aydın'da aşırı yağış sonucu ağaç yola devrildi
    12:12 Aydın'da aşırı yağış sonucu ağaç yola devrildi

    Aydın'ın Buharkent ilçesinde etkili olan aşırı yağışa dayanamayan bir ağaç, yola devrildi. Olay sonucunda olası bir kazanın önüne geçildi ve belediye ekipleri tarafından ağaç kaldırılarak trafik normale döndü.

  • Samsun'da Polis Olarak Tanıtıp Dolandıran Şüpheli Yakalandı
    12:09 Samsun'da Polis Olarak Tanıtıp Dolandıran Şüpheli Yakalandı

    Samsun'da telefonda kendisini polis olarak tanıtan bir şüpheli, yaklaşık 300 bin lira değerindeki ziynet eşyası ve parasını alan H.I.K'nin evine gitti. Dolandırıldığını anlayan H.I.K, polise başvurdu. Samsun Emniyet Müdürlüğü ekipleri, zanlının adresine operasyon düzenleyerek S.A'yı gözaltına aldı. Zanlının üzerinde yapılan aramada ise çeşitli ziynet eşyaları ve para ele geçirildi.

  • Denizli'de 42 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan şüpheli yakalandı
    12:08 Denizli'de 42 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan şüpheli yakalandı

    Denizli'de hırsızlık suçundan 42 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan şüpheli, Denizli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanarak cezaevine gönderildi. Şüphelinin hırsızlık suçundan arandığı ve 42 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla arandığı belirtildi.


Advertisement