Evden 3 Römork Eski Eşya Çıktı - Son Dakika
Güncel

Evden 3 Römork Eski Eşya Çıktı

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde anne ve zihinsel engelli kızının yaşadığı evden 3 römork dolusu kullanılamaz halde eski ve yanmış eşya çıktı.

23.02.2017 16:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde anne ve zihinsel engelli kızının yaşadığı evden 3 römork dolusu kullanılamaz halde eski ve yanmış eşya çıktı.

Kadirli Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, sağlık taraması çalışması için Yeni Mahalle'de zihinsel engelli kızı Zeliha A. ile yaşayan Rukiye A'nın (83) evine gitti. Evde atık ve yanmış eşyaları gören ekipler, durumu Belediye Başkanı Ömer Tarhan'a iletti. Tarhan'ın talimatı üzerine belediye ekiplerince temizlenen evden çıkarılan 3 römork dolusu kullanılamaz haldeki eski ve yanmış eşya ve elbiseler ilçe çöplüğüne götürüldü.

Belediye Başkanı Ömer Tarhan, gazetecilere, sağlık işleri müdürlüğü evde yaşlı bakım ekibi tarafından sağlık taraması sırasında çöp evle karşılaştıklarını ailenin durumuna çok üzüldüklerini söyledi.

Temizlik çalışmasının ardından aileye sahip çıkacaklarını anlatan Tarhan, "Yıllardır çöpten topladıkları ve kullanmadıkları atık eşyaların arasında yaşayan yaşlı teyzemizle engelli kızının durumuna çok üzüldük. Belediyemiz sağlık ve temizlik işleri müdürlüğü ekiplerimiz tarafından gerekli temizlik çalışmaları başlattık. Her türlü desteği vererek ailemize sahip çıkacağız." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Evden 3 Römork Eski Eşya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement