Ev Yangını: 2 Ölü - Son Dakika
Güncel

Ev Yangını: 2 Ölü

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Yanan evden genel görüntü- Yanan evin sahibi Gümüş Acar'dan detay- Görgü tanığı Hasan Acar'ın konuşması- Yangını söndürme çalışmaları- Genel görüntü ve detay Karaman'da ev yangını- Ermenek ilçesindeki ahşap evde çıkan yangında 2 kız kardeş öldü- Ölen kız kardeşlerin, alevler büyümeden anneannelerini evden çıkardıkları, eşyalarını almak için tekrar girdikleri evden çıkamadıkları belirtildi Ermenek ilçesinde ahşap evde çıkan yangında 2 kız kardeş hayatını kaybetti.

25.07.2015 13:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Yanan evden genel görüntü- Yanan evin sahibi Gümüş Acar'dan detay- Görgü tanığı Hasan Acar'ın konuşması- Yangını söndürme çalışmaları- Genel görüntü ve detay Karaman'da ev yangını- Ermenek ilçesindeki ahşap evde çıkan yangında 2 kız kardeş öldü- Ölen kız kardeşlerin, alevler büyümeden anneannelerini evden çıkardıkları, eşyalarını almak için tekrar girdikleri evden çıkamadıkları belirtildi Ermenek ilçesinde ahşap evde çıkan yangında 2 kız kardeş hayatını kaybetti.Kayaönü köyünde Gümüş Acar'a (75) ait 2 katlı ahşap evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alevlerin sardığı evde oturan Gülsüm (18) ve kardeşi Fatma Yağız (19), anneanneleri Gümüş Acar'ı dışarı çıkardı. Daha sonra eşyalarını almak için tekrar eve giren kardeşler, hızla yayılan alevlerin arasında kaldı. Bu sırada büyüyen yangın, bitişikteki 2 eve de sıçradı.İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yaklaşık 4 saatlik çalışma sonucu yangını söndürdü. Ekiplerce evden çıkarılan Gülsüm ve Fatma Yağız kardeşlerin cesedi, Ermenek Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.Cesetlerin çıkarılışı sırasında anneanne Gümüş Acar ile kız kardeşlerin yakınları gözyaşlarına boğuldu.- Üniversiteyi kazandığı haberini vermek için anneannesine gitmişDaha önce babalarını kaybeden ve Kayaönü'nün bitişiğindeki Çamlıca köyünde anneleriyle yaşayan kız kardeşlerden Gülsüm Yağız'ın, bu sene Adıyaman Üniversitesini kazandığı belirtildi. Genç kızın, üniversiteyi kazandığı müjdesini vermek için kardeşiyle birlikte dün anneannesinin evine gittiği ifade edildi.Olayın görgü tanıklarından Hasan Acar, gazetecilere yaptığı açıklamada, alevleri gördüklerinde ilk olarak Orman Müdürlüğü ile Ermenek Belediyesi ve jandarmayı arayarak yardım istediğini belirtti.Yanan evin sahibi yaşlı kadını, torunları Gülsüm ve Fatma'nın evden çıkardığını ifade eden Acar, "Sonra tekrar eşyalarını almak için eve girmişler ve bir daha çıkamamışlar. Gülsüm ve Fatma Çamlıca köyünde otururlar" dedi.

Ev Yangını: 2 Ölü
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ev Yangını: 2 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement