Eurosleague | Panathinaikos 91-73 Fenerbahçe Ülker - Son Dakika
Spor

Eurosleague | Panathinaikos 91-73 Fenerbahçe Ülker

Eurosleague | Panathinaikos 91-73 Fenerbahçe Ülker

Fenerbahçe Ülker, Euroleague'deki üçüncü maçında Yunan temsilcisi Panathinaikos'a 91-73 mağlup oldu.

30.10.2014 23:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Ülker sezon başı hazırlık maçında nasıl oynayabilirse, Panathinaikos karşısında da öyle oynadı, kaybetti. Her iki potada da parçaları birleştiremeyen sarı-lacivertliler, belki de bu sezon bir kez daha yanına yaklaşamayacağı kadar kötü bir oyun sergiledi ve Euroleague'deki ilk yenilgisini aldı: 91-73

Oaka'daki maç Fenerbahçe Ülker adına iyi başlamadı. Diamantidis'in yön verdiği Pana hücumlarında Slaughter'ın dış, Batista'nın pota altından sayıları 21-10 yaptı ve Obradovic'e molayı aldırdı. Savunmada Panathinaikos'un önüne set çekemeyen temsilcimiz, hücumda da tutuk bir oyun sergileyince ilk çeyrek 31-19 ev sahibi takımın üstünlüğüyle noktalandı.

Maça iyi başlamanın avantajıyla özgüveni yüksek bir oyun sergileyen Panathinaikos, Slaughter'ın durdurulamaz 3 sayılık performansı farkı basamak basamak tırmandırdı. Hücum disiplininde birebir tercihlere yönelen Fenerbahçe Ülker, istediği verimi bir türlü yakalayamadı. Yüksek yüzdeli şutlarına ara vermeyen Pana, 25'e kadar çıkardığı çeyreği de 59-36 önde kapatarak devreye epey rahat girdi.

Kabus üçüncü çeyrekte de devam etti. Pana'nın inanılması zor dış atış yüzdesiyle skor 70-40'a taşınınca Obradovic eski takımına karşı bir mola daha almak zorunda kaldı. Bu çeyrekte skor eşitlenmiş gibi görünse de (23-21) Fenerbahçeli oyuncuların parkede yansıttığı kabulleniş hareketlenmemize ve oyuna ortak olmamıza olanak vermedi: 82-57 (Üçüncü çeyrek sonucu)

Son on dakika rölanti tempoda oynanırken Fenerbahçe Ülker'in çabaları farkı 20'ye kadar indirdi. Çeyrekte 16-9 üstünlük kursak da Pana'nın sayı farkının eritmek mümkün olmadı ve karşılaşma 91-73 sona erdi.

Pana'da Slaughter 23, Batista 14, Fotsis 13 sayıyla galibiyetin mimarı olurken Fenerbahçe'de Bjelica 16, Vesely 13, Bogdanovic 19 sayı üretti.

Temsilcimiz gelecek hafta İstanbul'da Barcelona'yı konuk edecek.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Eurosleague | Panathinaikos 91-73 Fenerbahçe Ülker - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement