Etik Kurulu, Melo'yu İfadeye Çağırdı - Son Dakika
Spor

Etik Kurulu, Melo'yu İfadeye Çağırdı

F.Bahçe maçında Emre Belözoğlu'na sportmenliğe aykırı hareketlerde bulunan Melo, cuma günü saat 10.00'da TFF Etik Kurulu karşısında ifadesini verecek.

23.04.2014 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'de oynanan ve Galatasaray'ın 1-0'lık üstünlüğüyle sona eren  Fenerbahçe maçında Emre Belözoğlu’nun ihracı sırasında sportmenliğe aykırı hareketlerde bulunan Felipe Melo, cuma günü saat 10.00’da TFF Etik Kurulu karşısında ifadesini verecek.

YILDIRIM, MELO'NUN HAREKETİNİ GÖRMEMİŞ

Yapılan şikayet üzerine Melo konusunu gündemine alan kurul, ilk olarak karşılaşmanın hakemlerini dinledi. Pazartesi günü üyelere ifade veren hakem Bülent Yıldırım, o pozisyonda Galatasaraylı futbolcunun yaptığı hareketi görmediğini ifade etti.

MELO'YA DERSLİK CEZA

Melo’nun da savunmasını dikkate alacak kurulun, geçerli bir mazeret görmemesi durumunda Galatasaraylı oyuncuya “derslik” bir ceza verecek. Kurul, ihlâlin niteliğine göre, uyarma, kınama, huzurda kınama, yazılı ya da görsel medya aracılığı ile kınama veya ihlâlin toplumdaki olumsuz etkilerini gidermeye yönelik olarak kişinin konferans vermesi veya engelli sporcularla ilgili organizasyonlara katılması gibi sportif ve eğitici yaptırımlara karar verebilir.

Kamuoyunda oluşan algının aksine, kurulun Melo’ya başka bir ceza verme hakkı bulunmuyor.

 

Etik Kurulu, Melo\'yu İfadeye Çağırdı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Etik Kurulu, Melo'yu İfadeye Çağırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • erz25: şimdi soruyorum emre gibi ingilterede ırkçılıktan sabıkalı türkiyede yemediği nane kalmayan fenerbahçe gibi türkiyenin güzide bir kulubünde kendisi gibi neydiğü belirsiz bir başkana yalamalık yaparak kadroda tutunabilen insanlık fukarası kişi, melonun kendisine yaptığı hareketi arena da değilde kadıköyde yapsaydı tepkisi yine aynımı olurdu ? 24 10 Yanıtla
  • recep: etik kurulu beni çağirin söyleyeceklerim var 16 8 Yanıtla
  • emin: Tarafsız ve gerçek bir sporsever olarak rakibi ve rakip takım seyircisine hoşolmayan hareketler,halkalı şeker,küfür,rakibe dirsek vb.seviyesiz hareketleri yapan herkimse enağır cezayı almalı.zamanında Beşiktaş Noumayı şampiyonluğa giderken gönderdi büyüklüğüne büyüklük kattı.Bu olay sadece Mello ile sınırlanmamalı.Futbolumuzda nekadar butip oyuncu varsa hepsi temizlenmeli.Verilecek ceza enaz6ay ve üzeri olmalı.Artık sporcun zeki çevik olanının yanında AHLAKLISI lazım. 15 3 Yanıtla

Advertisement