Esrar İçin Eve Sera Kurmuşlar - Son Dakika
Yerel

Esrar İçin Eve Sera Kurmuşlar

İzmir'in Narlıdere ilçesinde düzenlenen operasyonda, esrar yapımında kullanılan Hint keneviri yetiştirmek amacıyla bir evin içine kurulmuş sera bulundu.

01.09.2015 15:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Narlıdere ilçesinde düzenlenen operasyonda, esrar yapımında kullanılan Hint keneviri yetiştirmek amacıyla bir evin içine kurulmuş sera bulundu.

Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kent genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan ve torbacı tabir edilen sokak satıcılarına yönelik çalışmalar kapsamında yakalanan O.Y. ve M.B.K'ye ait evlerde arama yaptı.

M.B.K'nin evinde kenevir bitkisi yetiştirmek için sera kurulduğunu belirleyen ekipler, siyah renkli saksılara ekili vaziyette her biri tahmini 1 ila 1,5 metre boylarında 48 kök kenevir bitkisi, daralı ağırlığı 260 gram geldiği tespit edilen, renk, koku ve görünümüyle esrar maddesi olduğu değerlendirilen yeşil renkli bitki parçaları ile seradaki düzeneğe ait malzemeler ele geçirdi.

O.Y'ye ait evdeki aramada ise naylon poşet içerisinde 1 kilo 333 gram ağırlığında esrar maddesi olduğu değerlendirilen bitki parçaları ile uyuşturucu madde tartımında kullanıldığı değerlendirilen 2 hassas terazi bulundu.

Gözaltına alınan zanlılardan O.Y, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, M.B.K. ise serbest bırakıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Esrar İçin Eve Sera Kurmuşlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement