Esrar Çeşidi Scank Türkiye'de Yaygınlaşıyor - Son Dakika
Güncel

Esrar Çeşidi Scank Türkiye'de Yaygınlaşıyor

Esrar Çeşidi Scank Türkiye\'de Yaygınlaşıyor

Türkiye’de nadir bulunan scank uyuşturucu maddesi, İzmir’in Güzelbahçe ilçesinde 10 gün içerisinde ikinci defa polis ekiplerince bulundu.

23.10.2015 10:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'de nadir bulunan scank uyuşturucu maddesi, İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde 10 gün içerisinde ikinci defa polis ekiplerince bulundu.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce uyuşturucu madde ticareti yapan ve sokak satıcılarına uyuşturucu sağlayan şahıs veya organizasyonlara yönelik yapılan çalışmalar sonucunda, Güzelbahçe ilçesinde S.Ö. (55) isimli şahsın ikametinde scank maddesi yetiştirdiği ve bu maddelerin ticaretini yaptığı belirlendi. Polis ekipleri yaptığı baskında S.Ö. isimli şahsın ikametinde; toplam 2 bin 80 gram gelen scank maddesi, 39 kök scank bitkisi ve 11 kök hint keneviri bitkisi ele geçirdi. Yakalanan S.Ö. isimli şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

İZMİR'DE 10 GÜN ARAYLA İKİNCİ DEFA ELE GEÇİRİLDİ

Türkiye'de yeni piyasaya sürülen ve nadir bulunan scank isimli bitki, uyuşturucu madde imalinde kullanılıyor. Bitkinin, Avrupa ve ABD'de yaygın olarak kullanılan bir esrar türü olduğu belirtildi. Geçen 13 Ekim günü yine Güzelbahçe'de yapılan operasyonda toplam 10 kilo 760 gram scank maddesi ile 58 kök scank bitkisi ele geçirildi, olayla ilgili yakalanan iki zanlıdan biri tutuklandı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Esrar Çeşidi Scank Türkiye'de Yaygınlaşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement