Esra Erol Yeni Sezon İçin ATV İle El Sıkıştı - Son Dakika
Magazin

Esra Erol Yeni Sezon İçin ATV İle El Sıkıştı

Esra Erol Yeni Sezon İçin ATV İle El Sıkıştı

TV8'e transfer olacağı konuşulan izdivaç programı sunucusu Esra Erol, yeni sezon için ATV ile anlaştı. Ancak taraflar henüz resmi olarak anlaşma imzalamadı.

09.06.2015 09:56  Güncelleme: 11:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fox TV'de program yapan Esra Erol'un yeni yayın dönemde hangi kanalda olacağına dair Milliyet'ten Ali Eyüboğlu çarpıcı bir yazı kaleme aldı. Esra Erol'un Artı Film'le olan 5 milyon dolarlık cezai şart nedeniyle mi yoksa FOX'un CEO'su Adam Theiler'ın araya girmesiyle mi bilmiyorum, ünlü sunucunun TV8'e transferi gerçekleşmedi.

İŞTE O YAZI...

Esra Erol yeni yayın döneminde hangi kanalda olacak?

Aslında Esra Erol'un yapım şirketi Artı Film'le, Artı Film'in de FOX'la anlaşması var. Ancak Erol'la Artı Film'in arasının bozuk olduğu da bir gerçek.

ŞİRKET, ESRA EROL'DAN PAY İSTEMİŞ

Erol'un Cola için yaptığı seslendirmeden kazandığı paradan yapım şirketinin pay istemesi, yapımcı Zeynep Peker'in sunucuya attığı mesajlar taraflar arasındaki ilişkiyi, dönüşü olmayan bir yola soktu.

Yeni yayın döneminde Artı Film'le, dolayısıyla da FOX'la çalışmama kararı alan Erol'un TV8'in sahibi Acun Ilıcalı ile transfer görüşmesi yaptığı daha önce medyaya yansımıştı.

TRANSFERİ ENGELLEMİŞ

Esra Erol'un Artı Film'le olan 5 milyon dolarlık cezai şart nedeniyle mi yoksa FOX'un CEO'su Adam Theiler'ın araya girmesiyle mi bilmiyorum, ünlü sunucunun TV8'e transferi gerçekleşmedi.

ATV İLE ANLAŞTI

İşte size Esra Erol cephesinden bir "son dakika" bilgisi:
Esra Erol, yeni yayın dönemi için ATV ile el sıkıştı, ama taraflar henüz sözleşme imzalamadı. Bu yazıdan sonra CEO Adam Theiler, bir kez daha devreye girip, Erol'un başka bir yapımcıyla çalışma koşuluyla FOX'ta kalmasını sağlar mı veya Artı Film buna razı olur mu ya da siyasi iklimin değişmesi ünlü sunucunun nihai kararını etkiler mi bilemem?

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Esra Erol Yeni Sezon İçin ATV İle El Sıkıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • K.ATASEVER: FOXDAYKEN İZLİYORDUM AMA ATVDEYKEN İMKANSİZ İZLEMEM NEDENİDE TAYİB İN DAMADİNİN KANALİ 13 11 Yanıtla
  • yorum 34: esra erolun programi gayet seviyeli bir program. Seda gibi degik o. Bir kere bile izlemeyen insanlar bos yorumlar yapmasin. İzleyin de konusun 6 9 Yanıtla
  • esra : acaba bu sezon kaç evlilik yapılddı bu programda 10 0 Yanıtla
  • AKP CHP MHP HDP DUYUN SESİMİZİ: E -MAİL KAMPANYASI hadi türkiyem oyuna sahip çık. 10 milyon asgari ücretli 10 milyon emekli ve kayıtlı kayıtsız milyon sayıda işçi..AÇLIK sınırı ortada İşsizlik yoksulluk,yolsuzluk,İSRAF vergi adaleti,hukuk ve adalet sisteminin AB derecesinde bağımsızlığı olmalı.ihtiyaca göre üniversite bölümleri alımı olmalı ve yükselen bir TARIM TARIM ve tohum geliştirmek tek çaremiz böylece halka ucuz gıda ulaşmalı..Gelire göre vergi alınmalı.asgari ücret açlık sınırından az olmamalı.taşerona verip ihaleyi çalışan kaderine terk edilmemeli ucuz köle olacağımıza devlet işletsin.paramız bize dönsün bundan sonra kim savunursa oyumuz ona..bunları ölçüt almalıyız.ölçütümüz bu olmalı seçmen arkadaşlar .vekiller siz 4 yılda emeklisiniz arkadaşlar TÜM YENİ DÖNEM VEKİLLERE email atalım kürsüye çıkıp birşey söylesinler seçildikleri memlekete sorunlarını konuşsunlar koltukta uyumasınlar doğayı ve insanı düşünen vekiller istiyoruz diyelim .topluca E-MAİL yağdıralım.dilekçeler yazalım.hizmet için geldik diyorlar tümü görelim destek verin arkadaşlar paylaşın TÜRKİYE hepimizin 9 0 Yanıtla
  • Yorumcu: Atv ye gelirse cok iyi olur izleriz 4 2 Yanıtla
  • Yorumcu: Size kardesim kadin helal ekmek kazaniyor bakmiycaksan bakma butun yurdisi izliyor ben seviyorum atv gelirse iyi olur 1 1 Yanıtla
  • Yorumcu: Ne ariyon o zaman kardesim ? Cik 1 0 Yanıtla
  • Yorumcu: Cok dogru katiliyorum kizi yasinda 0 1 Yanıtla
  • Bahar: ATV geçsin lutfån bizde FOX çekmiyo çok seviyoz Esrany programile 0 0 Yanıtla
  • Bahar: ATV geçsin 0 0 Yanıtla
  • Şeyda Akova Balcıoğlu, Sakla Beni dizisindeki karakteri hakkında konuştu
    17:18 Şeyda Akova Balcıoğlu, Sakla Beni dizisindeki karakteri hakkında konuştu

    Sakla Beni dizisinde yer alan oyuncu Şeyda Akova Balcıoğlu, Melis Yaşar'ın konuğu oldu. Balcıoğlu, dizide canlandırdığı 'Afife' karakterini anlattı. Karakterin yaşadığı zorlukları ve hataları anlatan Balcıoğlu, toplumun hatalara tahammülü olmadığını belirtti. Ancak herkesin gençlik döneminde hata yaptığını ve karakteri anlamak gerektiğini vurguladı.

  • Azerbaycanlı Ünlü Sanatçı Cavanşir Mammadov Hayatını Kaybetti
    17:12 Azerbaycanlı Ünlü Sanatçı Cavanşir Mammadov Hayatını Kaybetti

    Azerbaycan'ın ünlü sanatçılarından Cavanşir Mammadov, 70 yaşında evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Mammadov'un birçok eseri bulunuyordu ve 2005 yılında Azerbaycan Devleti tarafından 'Emektar Artist Ünvanı'na layık görülmüştü. Ünlü şarkıcı Doğuş'un eşi Hoşgedem Hidayetkızı, Mammadov'un ölüm haberini duyduğunda büyük üzüntü yaşadığını belirtti ve onun değerli bir sanatçı olduğunu vurguladı.

  • Ünlü Komedyen Hasan Can Kaya'nın Ameliyatı Başarılı Geçti
    17:11 Ünlü Komedyen Hasan Can Kaya'nın Ameliyatı Başarılı Geçti

    Hasan Can Kaya, hastane ekibi tarafından beş saat süren acil bir ameliyata alındı. Operasyon başarılı geçti ve sağlık durumu iyi. Ünlü komedyen, birkaç gün hastanede istirahat edecek ve ABD turnesini ileri bir tarihe erteleyeceği duyuruldu.

  • Murat Cemcir, Ahmet Kural ile Ayrılığı Hakkında Konuştu
    17:10 Murat Cemcir, Ahmet Kural ile Ayrılığı Hakkında Konuştu

    Murat Cemcir, Ahmet Kural ile olan ayrılıkları hakkında konuşarak, her ikisinin de tek başına güzel işler yapmaya devam ettiğini belirtti. Ayrıca, Tokatlı olmanın kendisi için bir ayrıcalık olduğunu ve Nuri Bilge Ceylan ile çalışma deneyimini paylaştı. Murat Cemcir, özel hayatında da aldatıldığını itiraf etti.

  • Yılmaz Erdoğan'ın İnci Taneleri dizisi Darülaceze'de çekildi
    17:10 Yılmaz Erdoğan'ın İnci Taneleri dizisi Darülaceze'de çekildi

    Yılmaz Erdoğan'ın senaristliğini ve başrolünü üstlendiği İnci Taneleri dizisinin yeni bölümü Darülaceze'de çekildi. Ünlü oyuncu, Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci ile görüşerek çalışan ve sakinlerle vakit geçirdi. Sosyal medya fenomeni Cansu Taşkın ile yaşadığı aşkın ifşası sonrası Erdoğan'ın moralinin yüksek olduğu görüldü.

  • Gripin, İstanbul Konserinde Yalnızlığın Çaresini Buldu
    17:10 Gripin, İstanbul Konserinde Yalnızlığın Çaresini Buldu

    Gripin'in solisti Birol Namoğlu, İstanbul konserinde seyircilere 'Yalnızlığın Çaresini Bulmuşlar' diyerek selamlama yaptı. Grup, 2 saat boyunca hit şarkıları ve proje albümlerinden parçalarla seyircilere unutulmaz bir gece yaşattı. Gripin, Trabzon, Ankara ve Kayseri konserleriyle turnesine devam edecek.

  • Amazon Prime Video, Fallout Dizisinin İkinci Sezonunu Onayladı
    11:09 Amazon Prime Video, Fallout Dizisinin İkinci Sezonunu Onayladı

    Amazon Prime Video, popüler Fallout dizisinin ikinci sezonu için onay verdi. İlk sezon büyük ilgi gördü ve Prime Video'da rekor kırdı. Dizinin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamayla ikinci sezon resmi olarak duyuruldu. Fallout, Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri'nden bu yana en büyük küresel izleyici kitlesini yakaladı. Dizinin çekimleri Los Angeles'ta yapılacak ve maliyetleri düşecek.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için harekete geçti
    01:09 Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için harekete geçti

    DNA testiyle ünlü oyuncu Metin Akpınar'ın kızı olduğunu kanıtlayan Duygu Nebioğlu, şimdi de annesi Suphiye Orancı'ya ulaşabilmek için Müge Anlı'nın programına katıldı. Suphiye Hanım'ın çocuklarının biyolojik babasıyla ilgili iddialar da programda ele alındı. Ümit Besen ise bahsi geçen kadını tanımadığını ve olaylarla hiçbir ilişkisinin olmadığını belirtti.


Advertisement