Esra Erol'un Programına Damat Adayının Eski Sevgilileri Damga Vurdu - Son Dakika
Güncel

Esra Erol'un Programına Damat Adayının Eski Sevgilileri Damga Vurdu

Esra Erol'un programına katılan Serkan isimli damat adayı ile ilgili anlatılanlar programda şok etkisi yarattı.

28.12.2014 23:42  Güncelleme: 00:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esra Erol'un programında Serkan adlı damat adayı, Burcu isimli gelin adayıyla evlilik yolunda adım atacakken üst üste ortaya çıkan eski sevgililer herkesi şok etti.

"EŞİNİ ÇOCUĞUNU BIRAK BANA GEL"

Programa bağlanan damat adayının eski sevgilisi, damat hakkında şu olay yaratan sözleri söyledi:

"Önce benimle yazıştı ardından da bir evli bayanla yazıştı. Serkan evli bayana 'Eşini çocuğunu bırak, bana gel seninle nikah yapacağız dedi"

Esra Erol da duyduğu bu sözler karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

"HEM BENİ HEM ARKADAŞIMI..."

Bu sözlerin ardından Esra Erol damat adayına "Başka biri daha var. Neşe diye biriyle yazıştın mı 3 ay önce?" diye sordu ve bu sorunun ardından programa Neşe adlı kadın da telefonla bağlandı. Damat adayının eski sevgilisi Neşe ise şunları söyledi:

"Burcu'nun başıma gelen benim de başıma geldi. Hem beni hem de arkadaşımı idare etmeye çalışmıştı zamanında."

Esra Erol\'un Programına Damat Adayının Eski Sevgilileri Damga Vurdu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Esra Erol'un Programına Damat Adayının Eski Sevgilileri Damga Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • ...: edep, haya ve onurunuz var ıse bu tur programları acıl yayından kaldırın!!!! 24 2 Yanıtla
  • Dddddd: Reyting için düzmece ayarlanmış tiyatro sahnesi 24 1 Yanıtla
  • Meto: Böyle seylerle halkimizi güzel oyaliyorlar. Ama benim Halkim da sucludur 18 0 Yanıtla
  • FREEZER: Adam evlenmesin mi? Bence hemen evlensin, bekar kaldığı sürece canlı bomba birinin elinde patlayacak, birini katil edecek :)) 11 1 Yanıtla
  • mustafa: Bir ülkede hirsizlik yolsuzluk basini alip gidiyorsa hele böyle bir medyasi varsa deyme keyfine kimin eli kimin cebonde bilinmez delancasi filancasiyla böyle yapti böyle etti ama öbür tarafta nelerin döndügün farkina bilene varmak istemez cünkü isine gelemdigi icindir 9 2 Yanıtla
  • ali: kaldirin bu kalitesiz terbiyesiz programi. . . ne bu kardesim ailece izleyecegimiz bir format kesinlikle degil kimseyede lazim degil bu tür yapimlar. . . 6 1 Yanıtla
  • sazeren: Yolsuzluğunan ne demek lan beyinsiz , türkçe bilmediğin belli , bir de türkiyeli diye yalakalık müsveddeliği (müsvette değil) yapıyorsun ? bari nickini akkoyunlu, osmanlılı falan yap da tam olsun . . . . . . . 5 0 Yanıtla
  • Meto: Bu haber de bende sok etkisi yaratti 2 2 Yanıtla
  • Meto: Cok önemli haber yaaaaaaaa 3 0 Yanıtla
  • Kumluca'da 25. Tarım ve Seracılık Festivali Başlıyor
    09:59 Kumluca'da 25. Tarım ve Seracılık Festivali Başlıyor

    Kumluca ilçesinde düzenlenecek olan 25. Tarım ve Seracılık Festivali, 24 Nisan-4 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Festival kapsamında her gün etkinlikler düzenlenecek ve Yörük göçü, yağlı pehlivan güreşleri, acı biber yeme yarışması gibi etkinlikler yapılacak. Festival programı, yerel seçimler nedeniyle kısıtlı bir zamanda hazırlandı. Kumluca Belediye Başkanı Mesut Avcıoğlu, festivalin Kumluca halkının eğlenmesini sağlayacak ve kültürün gelecek nesillere aktarılmasını sağlayacak bir etkinlik programı olduğunu belirtti.

  • Husumetlisini öldürdü, yakalanınca 'Öldürme amacım yoktu' dedi
    09:58 Husumetlisini öldürdü, yakalanınca 'Öldürme amacım yoktu' dedi

    Adana'da tartıştığı husumetlisini göğsünden vuran zanlı tutuklandı. Zanlının ifadesinde, 'Öldürme amacım yoktu' dediği öğrenildi. Olay, 14 Nisan'da Seyhan ilçesinde meydana geldi. İzzet E. ile Osman Asma arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. İzzet E., kendini korumak için tabancayla ateş açtığını söyledi. İzzet E., tutuklandı.

  • Sivas'ta İŞKUR'a kayıtlı işsiz sayısı 2023'te 24 bin 602 kişiye düştü
    09:58 Sivas'ta İŞKUR'a kayıtlı işsiz sayısı 2023'te 24 bin 602 kişiye düştü

    Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Sivas İşgücü Piyasası Araştırması 2023 Yılı Sonuç Raporu'na göre, Sivas'ta İŞKUR'a kayıtlı işsizlerin sayısı 24 bin 602 kişi olarak belirlendi. Rapor, kadınların işsizlik oranının yüzde 49,2, gençlerin ise yüzde 24,38 olduğunu ortaya koydu. Mesleklere göre incelendiğinde ise en fazla kayıtlı işsizin temizlik görevlisi olduğu görüldü.

  • BODTO Yönetimi Üye Ziyaretlerine Devam Ediyor
    09:58 BODTO Yönetimi Üye Ziyaretlerine Devam Ediyor

    Bodrum Ticaret Odası (BODTO) yönetimi, en eski üyelerinden Ömer Ağan'ı evinde ziyaret etti. BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Ağan'a nezaket ziyaretinde bulunduklarını ve onu plaketle onurlandırdıklarını belirtti. Ağan ise ziyaretten duygulandığını ve BODTO'nun güzel gelişmeler kaydettiğini ifade etti.

  • Gemlik'te Yağmurun Etkisiyle İstinat Duvarı Çöktü: 2 Kişi Yaralandı
    09:58 Gemlik'te Yağmurun Etkisiyle İstinat Duvarı Çöktü: 2 Kişi Yaralandı

    Bursa'nın Gemlik ilçesinde yoğun yağışın etkisiyle bir apartmanın üzerine çöken istinat duvarı sonucunda 2 kişi yaralandı. Olayda 2 apartman ve 2 otomobil de hasar gördü. Ekipler olay yerine sevk edildi ve 36 dairede bulunan vatandaşlar tahliye edildi.

  • Depremzede Oto tamir ustasından çadırda araç tamiri
    09:54 Depremzede Oto tamir ustasından çadırda araç tamiri

    Hatay'ın Hassa ilçesinde oto tamirciliği yapan Halil Topal, depremde evini ve iş yerini kaybettikten sonra kurduğu çadırda araç tamiri yaparak geçimini sağlıyor. 9 aydır çadır altında hizmet veren Topal, eski hayatına geri dönmek istiyor.

  • Bizim Radyo Televizyonu'nun 29. yıl dönümü kutlandı
    09:53 Bizim Radyo Televizyonu'nun 29. yıl dönümü kutlandı

    Karabük'te bulunan Bizim Radyo Televizyonu (BRTV), kuruluşunun 29. yıl dönümünü kutladı. Vali Mustafa Yavuz, BRTV'nin Karabük'ün sesini ve ruhunu objektif habercilik anlayışıyla halka yansıttığını belirtti. Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ise BRTV'nin 29 yıllık yayın hayatı boyunca, Karabük ve bölgenin sesi olmanın gururunu yaşadığını ifade etti.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan atama ve görevden alma kararları
    09:50 Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan atama ve görevden alma kararları

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla gerçekleştirilen atama ve görevden almalara ilişkin kararlar, Resmi Gazete'de yayımlandı.


Advertisement