Esra Erol'un Oğluyla Müzikal Keyfi - Son Dakika
Güncel

Esra Erol'un Oğluyla Müzikal Keyfi

Esra Erol\'un Oğluyla Müzikal Keyfi

Hafta içi her gün kendi adını taşıyan programıyla ekranlarda olan Esra Erol, hafta sonu 3,5 yaşındaki oğlu İdris Ali Özbir ile birlikte Trump Alışveriş Merkezi'nde yorgunluk attı.

03.02.2015 08:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İdris Ali'yi Trump AVM'de sahnelenen, Sezen Aksu'nun çocuklar için tasarladığı 'Sezuş'un Hikayeleri' adlı müzikal tiyatroya getiren Esra Erol, gösteri bitiminde önce oğluyla sahneye çıkıp oyunun baş karakterleri Efe, Bulut ve Osman Bey'le hatıra fotoğrafı çektirdi, selfie yaptı. Ardından çocuklar ve anneleri, Esra Erol'la fotoğraf çektirmek için sıraya girdi. Fotoğraf kuyruğu uzayınca salondan son çıkan kişi Esra Erol oldu.

İdris Ali pür dikkat izledi

Çıkışta oyunu çok beğendiklerini söyleyen Erol, "Oyun tüm detaylarıyla çok güzeldi… Karakterler, şarkılar, danslar çok iyi. Hayvan sevgisini aşılayan sıcacık bir oyun. Kostümler ve makyajlar çocukları cezbediyor. İdris Ali de pür dikkat izledi" dedi. Esra Erol oyun sonrasında oğlu ve oğlunun arkadaşı Kaan ile birlikte alışveriş merkezinin çocuk katında oyuncaklarla zaman geçirdikten sonra AVM'den ayrıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Esra Erol'un Oğluyla Müzikal Keyfi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement