Esra Erol İkinci Kez Anne Oldu - Son Dakika
Magazin

Esra Erol İkinci Kez Anne Oldu

İkinci kez annelik heyecanı yaşayan Esra Erol bu sabah 10.47'de doğum yaptı. 3 kilo 260 gram ağırlığında dünyaya gelen bebeğe, Ömer Erol ismi verildi.

21.11.2015 14:40  Güncelleme: 14:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü sunucu Esra Erol bu sabah ikinci kez anne oldu. İkinci kez annelik heyecanı yaşayan Esra Erol bu sabah 10.47'de doğum yaptı.

ADINI EROL KOYDU

53 cm boyunda ve 3 kilo 260 gram ağırlığında dünyaya gelen bebeğe çift Ömer Erol ismini verdi. Ünlü sunucunun ve oğlunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.


Oda süsünde yıldız detayları kullanıldı. Baba Ali Özbir, eşi ve büyük oğlu ile doğum öncesi çekildikleri aile fotosunu odaya astırdı.

Erol'un doğum öncesi ameliyathaneye girerken çekilen fotoğrafını ise eşinin kız kardeşi Şafak Özbir paylaşarak "Ömer'i beklerken" notunu düştü.

Çiftin İdris Ali isminde bir oğulları daha var.

Esra Erol İkinci Kez Anne Oldu

Son Dakika Magazin Esra Erol İkinci Kez Anne Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (67)

  • limon: annesi kötü kadın olabilir ama bebeğe laf yok 50 26 Yanıtla Su: Sensin kötü ekşi 2 15
  • 555: bunu haber yapanı aklı dengesi başına gelene ve hayat falsefesini anlayana kadar,sabahtan akşama kadar tarlalarda,bahçelerde,ahırlarda çalıştırmalı.Akşamdan sabaha kadar ahlak,kültür,sosyal,tarih,coğrafya,din,kimya,matematik,biyoloji dersi verilmeli.İnsanın nefsi müdaafasını zayıflatan diziler,filimler,müzikler,alkol,sigara,maçlar,şans oyunları gibi şeylerden uzak tutulmalı.Yiyecek ve içecek olarak sadece patates,kurufasulye,nohut ,bulgur, su,şerbet,ayran VERİLMELİ. 43 5 Yanıtla
  • dadasim: vatana millete hayirli birey olur ins 13 33 Yanıtla
  • ŞŞŞLİŞ: HAYRET ARKADAŞ YA KADIN AZ DAHA KANALDA DOĞURACAK REYTİNG BÖLE BİŞEY UTANMASA PAZARTESİ PRORAMA GERİ BAŞLAR BÖLE DE OLUNMAZ ARKADAŞ 42 2 Yanıtla
  • niyazi: Geçmiş olsun allah analı babalı büyütsün 13 28 Yanıtla
  • Sevgi polat: Darisi kiza olsun allah anali babali buyutsun esrahanim seni cok seviyorum ve beyeniyoruz ailecek 5 35 Yanıtla
  • gerçek: Esra esra esra bu esra fanatiği kkm acaba....dört normal doğum yaptım bu kadar yaygara yapmadim 31 9 Yanıtla
  • asım: Allah ana lı babalı Hz Muhammed ahlakı ile büyütmeyi nasip etsin... 16 23 Yanıtla ALPEREN: TÖVBEEEE. 1 1
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement