Esra Erol'da Gelin Adayı Kriz Çıkardı - Son Dakika
Magazin

Esra Erol'da Gelin Adayı Kriz Çıkardı

Esra Erol'da, gelin adayı bir süre görüştüğü damat adayıyla daha sonra görüşmek istemedi. Stüdyodaki başka bir adaysa gelin adayının aklında kendisinin olduğunu söyledi.

12.11.2014 15:54  Güncelleme: 17:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Damat adayı Cüneyt Bey ile bir süre görüşen ancak sonrasında görüşmek istemeyen Cansu Hanım ile ilgili bir sır ortaya çıktı.

GELİN ADAYI GERİ ADIM ATMAMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde programa telefonla bağlanan Cüneyt Bey, Cansu Hanım'a kendini affettirmeye çalışmıştı. Cüneyt Bey'in romantik jestleri karşısında Esra Erol bile etkilenmiş ancak Cansu Hanım geri adım atmamıştı. Cüneyt Bey, programın dünkü bölümüne ellerinde çiçeklerle gelip Cansu Hanım'dan af diledi. Esra Erol'un tüm ısrarlarına rağmen Cansu Hanım damat adayını affetmedi.

ESRA EROL ŞAŞKINA DÖNDÜ

Bu arada adaylardan biri Cansu Hanım ile ilgili bir itirafta bulundu. 'Cansu'nun aklında biri var' açıklaması Esra Erol'u şaşkına döndürdü.

Reklam arasında o kişiyi öğrenen Erol, Cansu Hanım'a, 'Ayaklarına kapanmış birine hiç bir şey yokmuş gibi katı davranabilmek ancak başka birini seviyorsan mümkün olabilir. Yoksa hiç bir insan ayaklarına kapanmış bir insanı reddetmez' dedi ve, 'Kim o aklındaki kişi? Ben biliyorum. Sırf onun için mi reddediyorsun?' diye sordu. Cansu Hanım ise, 'Hayır o konu kapandı' yanıtını verdi, ancak aklındaki ismi söylemedi.

"CANSU'NUN AKLINDAKİ İSİM BENİM"

Araya giren damat adayı Mahmut Bey, 'Yine bir olay içindeyim. Cansu'nun aklındaki isim muhtemelen ne yazık ki benim' dedi, stüdyo şaşkına döndü.

Mahmut Bey, 'Cansu bana 'aslında ben sana talip olacağım' diye yazmıştı. Kendisine cevap yazmamıştım. Geldi aday oldu, bir kaç hafta geçti yine bana yazmaya başladı. Üzmemek için cevap yazmadım. Geçen cuma günü aynı servisteydik. Ece Cansu'ya bir yere kadar ona eşlik etmemi istedi. O gün arkadaşça konuştuk. Ben konunun kapandığını düşündüm' açıklamalarında bulundu.

ESRA EROL: OLMAYACAK DUA MI

Mahmut Bey, Esra Erol'un "Olmayacak dua mı" sorusuna karşılık 'Kesinlikle' yanıtını verdi. Esra Erol, Cansu'ya tekrar Cüneyt'i sorduğunda ise 'Yanıtım olumsuz' karşılığını aldı.

Esra Erol da, 'Ben burada o kadar çok aşk hikayesi gördüm ki... Gurur yapıp hayır altındaki evet cevabını gördüm ama bir sürü ayrılmış insan oldu. Ben yine şuradayım biri ayaklarına kapandığında... Bilmiyorum. Peki Cansu' diyerek gelin adayını uğurladı.

Esra Erol\'da Gelin Adayı Kriz Çıkardı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Esra Erol'da Gelin Adayı Kriz Çıkardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • osman: Bu ne ya bu tür programların köknü kazımaları lazım. Milleti avutuyorlar. 18 0 Yanıtla
  • burcu: Ya bu aptalca programlar hala yayinlaniyirmu yuhh beee 15 0 Yanıtla
  • başarıya gölge düşmesin: Esra hanım her dağim başarılı sunucu olarak kalbimizde yeri var lakin bu olayda haksız hanfendinin görüşüp bazı konuları kendisine uygun olmadığını beyan etmesine ramen damat adayı bir şans daha istiyorum demesine aldanarak gelin adayını rencide etmiştir bu konuda kendisini kınıyorum gelin adayına karşı saygısızlık etmiştir özgür iradesine saygı duyması gerekir 4 7 Yanıtla
  • YORUM: SADECE ESRA EROL'UN PROGRAMININ KALDIRILMASI YETERMİ?DİĞER EVLİLİK PROGRAMLARI VE MÜGE ANLI DA DÖNMEMEK ÜZERE GİTMELİDİR. 8 2 Yanıtla
  • hülya: nerede kriz geçirdi gelin adayı anlayamadım . . . 8 1 Yanıtla
  • yuuh: apacilerin yuvasi olumu 4 1 Yanıtla
  • texas: Böyle proğramlarla dizilerle uğraşırken yugoslavya bölünmüştü 4 0 Yanıtla
  • Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi
    10:59 Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi

    Eskişehir'de tedavi altına alınan Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, geçirdiği rahatsızlık sonucu kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi. Alço, daha önce baypas ve kalp kapağı operasyonu geçirmişti.

  • Engelsiz Yaşam Vakfı'nın Yeni Başkanı Av. Edip Önder Oldu
    19:10 Engelsiz Yaşam Vakfı'nın Yeni Başkanı Av. Edip Önder Oldu

    Engelsiz Yaşam Vakfı'nın kurucu başkanı Atilla Kaplakarslan'dan görevi devralan Av. Edip Önder, yeni yönetim kuruluyla birlikte engelli bireylerin engellerini aşmalarına yardımcı olmayı hedefliyor. Vakfın yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor: Av. Edip Önder, Tayyar Işıksaçan, Şeniz Ulusoy, Emrah Yedekçi, Nezih Ertuğrul Erdem, Hakim Seval Karataş, Fatih Dalma, Mustafa İsmet Mercan.

  • Nuri Alço, Beyin Kanaması Geçirdiği Hastaneden Taburcu Oluyor
    19:09 Nuri Alço, Beyin Kanaması Geçirdiği Hastaneden Taburcu Oluyor

    Ünlü oyuncu Nuri Alço, Eskişehir'deki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Yapılan muayenede beyin kanaması geçirdiği tespit edilen Alço, tedavisine yoğun bakımda başlandı. Eşi Burcu Alço, yapılan son açıklamada oyuncunun yarın taburcu olacağını duyurdu.

  • Gülcan Köseoğlu'nun Konseri Büyük Beğeni Topladı
    17:12 Gülcan Köseoğlu'nun Konseri Büyük Beğeni Topladı

    Umay Kadın Sesleri Korosu ve ZibziArt orkestrasıyla birlikte sahne alan Gülcan Köseoğlu, unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Konser, zengin repertuarı ve renkli sahne performansıyla izleyicileri büyüledi. İş, sanat ve sosyal yaşam dünyasından birçok seçkin ismin katıldığı etkinlik, işitme engelli çocuklara destek olma adına önemli bir adım olarak kaydedildi.

  • Uraz Kaygılaroğlu, tepki çeken pozları için özür diledi
    17:11 Uraz Kaygılaroğlu, tepki çeken pozları için özür diledi

    Fotoğraf sanatçısı sevgilisi Sayna Soleimanpour'un ilk sergisi için kesik kadın başı figürüyle verdiği pozlar nedeniyle tepki çeken Uraz Kaygılaroğlu, sosyal medya hesabından yayınladığı özür metniyle durumu açıkladı. Kaygılaroğlu, amacının sevgilisinin sanat çalışmasına destek vermek olduğunu belirterek, rahatsızlık uyandırdığı için özür dilediğini ifade etti.

  • Tayfun Duygulu, Kerim Tekin'in doğum gününde duygusal paylaşım yaptı
    17:11 Tayfun Duygulu, Kerim Tekin'in doğum gününde duygusal paylaşım yaptı

    Şarkıcı Tayfun Duygulu, Kerim Tekin ile birlikte yazdığı 'Kar Beyazdır' şarkısının sözlerini hatırlatarak, duygusal bir paylaşım yaptı. Duygulu, geçmişte çektikleri bir fotoğrafı paylaşarak, Kerim Tekin'i özlediğini dile getirdi.


Advertisement