Esra Erol'da Damat Adayı Fena Yakalandı - Son Dakika
Yaşam

Esra Erol'da Damat Adayı Fena Yakalandı

Esra Erol\'da Damat Adayı Fena Yakalandı

Fox TV'de yayınlanan Esra Erol'da herkesi şaşırtacak gelişmeler yaşandı.

24.04.2014 11:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş


Fox TV'de yayınlanan Esra Erol'da herkesi şaşırtacak gelişmeler yaşandı.



Programda uzun süredir taliplerini arayan yakışıklı damat adayı Tolga, haftasonu oynanan Beşiktaş- Fenerbahçe maçında yakalandı. Damat adayı daha önceden ayrıldığını söylediği talibi Gizem ile yayıncı kuruluşun kameralarına takıldı. Üzerinde Beşiktaş formasıyla maça giden Tolga'nın aslında Galatasaraylı olması dikkatlerden kaçmadı. 50,000 taraftarın bulunduğu bir derbide kameralara yakalanan talihsiz damat adayı Esra Erol'un sorularıyla da epeyce terledi. Yaşanan durumu açıklamaya çalışan Tolga kendini böyle savundu...

Kaynak: Milliyet.com.tr

Son Dakika Yaşam Esra Erol'da Damat Adayı Fena Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ada: Ayy klişe 0 0 Yanıtla
  • Nilüfer Afet Merkezi envanterini güçlendirdi
    12:22 Nilüfer Afet Merkezi envanterini güçlendirdi

    Nilüfer Belediyesi'nin kente kazandırdığı Nilüfer Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi, envanterine 22 adet son teknoloji kentsel arama ve kurtarma malzemeleri daha ekledi.

  • Van'ın Bahçesaray ilçesinde çığ tehlikesi nedeniyle kapalı olan yol açılmaya çalışılıyor
    12:20 Van'ın Bahçesaray ilçesinde çığ tehlikesi nedeniyle kapalı olan yol açılmaya çalışılıyor

    Van'ın Bahçesaray ilçesinde çığ tehlikesi nedeniyle kapalı olan kara yolunu açma çalışmaları devam ediyor. Karayolları ekipleri, metrelerce karın bulunduğu bölgede zorlu şartlarda çalışarak yolun bir kısmını açmayı başardı. Ancak hala 25 kilometrelik yol kapalı durumda. Ekipler, çığ riski nedeniyle güçlüklerle karşılaşıyor ve çalışmaların ne zaman tamamlanacağı belirsizliğini koruyor. Karla mücadele devam ederken, Bahçesaray'a ulaşım sağlamak için ekipler var güçleriyle çalışıyor.

  • Güdül Belediyesi, ilçede temizlik kampanyası başlattı
    12:18 Güdül Belediyesi, ilçede temizlik kampanyası başlattı

    Güdül Belediye Başkanı Mehmet Doğanay, ilkbaharın gelişiyle ilçe genelindeki çocuk oyun alanları ile parklarda genel temizlik kampanyası başlattıklarını duyurdu. Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülecek olan kampanya kapsamında, vatandaşlar temizlik konusunda duyarlı olmaya çağrıldı.

  • Aydın'da aşırı yağış sonucu ağaç yola devrildi
    12:12 Aydın'da aşırı yağış sonucu ağaç yola devrildi

    Aydın'ın Buharkent ilçesinde etkili olan aşırı yağışa dayanamayan bir ağaç, yola devrildi. Olay sonucunda olası bir kazanın önüne geçildi ve belediye ekipleri tarafından ağaç kaldırılarak trafik normale döndü.

  • Beşiktaş Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Kutluyor
    12:07 Beşiktaş Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Kutluyor

    Beşiktaş Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı çeşitli etkinliklerle kutlayacak. İsmet İnönü Spor Tesisinde oyun aktiviteleri, sahne showları, tiyatro gösterimleri ve söyleşi gibi etkinlikler düzenlenecek. Beşiktaşlı vatandaşlar ise Ata'nın huzuruna çıkacak.

  • İzmir Valisi Süleyman Elban, 23 Nisan'da Cumhuriyet Meydanı'na davet etti
    11:59 İzmir Valisi Süleyman Elban, 23 Nisan'da Cumhuriyet Meydanı'na davet etti

    İzmir Valisi Süleyman Elban, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 104. yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın coşkuyla kutlanacağı Cumhuriyet Meydanı'na tüm İzmirli hemşehrilerini davet etti.

  • Aydın-Denizli Karayolu'nda Yağış Sonrası Tır Kazası
    11:56 Aydın-Denizli Karayolu'nda Yağış Sonrası Tır Kazası

    Aydın-Denizli Karayolu üzerinde etkili olan yağış sonrası kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyeti kaybolan bir tır, yolu kapatırken, tır şoförü yaralandı. Kaza sonucunda tırın yolu tamamen kapatmasıyla bir süre trafiğe kapanan yol, tırın kaldırılmasının ardından yeniden açıldı. Yaralı şoförün hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Şırnak'ta meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı
    11:54 Şırnak'ta meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı

    Şırnak'ın Kayaboyun köyünde meydana gelen trafik kazasında, ismi öğrenilemeyen 3 teknik servis elemanı yaralandı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Şırnak ve Cizre'deki hastanelere kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.


Advertisement