Esra Erol Canlı Yayında Patronuna Rest Çekti - Son Dakika
Güncel

Esra Erol Canlı Yayında Patronuna Rest Çekti

Fox TV'nin evlilik programı sunucusu Esra Erol, patronu Rupert Murdoch'ın açıklamalarını islamofobik bularak "Kendimce kınıyorum. Söylemezsem deliririm" dedi.

13.01.2015 17:15  Güncelleme: 17:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fox TV'nin evlilik programı sunucusu Esra Erol, patronu Rupert Murdoch'ın Paris katliamı ile ilgili açıklamalarını islamofobik bularak tepki gösterdi.

"SÖYLEMEZSEM DELİRİRİM"

Esra Erol programında patronu Murdoch'a "Kanal patronumuz malesef Paris saldırısından İslam alemini sorumlu tuttu. İslamofobik bir açıklamadır. Kendimce, Müslüman olarak kınıyorum. Bunu da belirtmek istiyorum. Söylemezsem deliririm. Bu ekranda yayın yapıyorum ama terörün dini yoktur. Dinle hiç alakası yoktur." dedi.

FATİH PORTAKAL DA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Fox TV'nin de sahibi olan Avustralyalı medya patronu Rupert Murdoch'un Charlie Hebdo saldırısıyla ilgili "Müslümanların çoğu barışsever olabilir ama içlerinde büyüyen Cihatçı kanserin farkına varıp ortadan kaldırana dek onlar da sorumlu sayılmalıdır" yorumunda bulunmuştu. Murdoch'a Fox TV anchorman'i Fatih Portakal da "Çalıştığım şirketin patronunun sözlerine katılmıyorum. Müslümanım ve terörün bir insanlık suçu olduğunu biliyorum. Dinle ırkla alakası yok" tweet'iyle tepki göstermişti.

Esra Erol Canlı Yayında Patronuna Rest Çekti
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Esra Erol Canlı Yayında Patronuna Rest Çekti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (36)

  • ilhan usta: pislik FUHUŞ kanalı başka bir şey yok. Al başına çal kanalını. izlemiyoruz sildik listeden. 42 24 Yanıtla
  • AYDIN: adamın dediğinde doğruluk payı yokmu esra hanım. bir müslüman olarak hangi birimiz içimizdeki bu kanserli yapının aramızda hızla yayıldığını ve derhal bu kanseri içimizden yok edip atmamız konusunda neler yapılabilceği hususunda kafa yoruyormuyuz. Esracığım unutma ki kınadığın o patronun kaygıları bir gün gerçekleşirse o kanserli yapı önce senin gibileri hedef seçecek. İspatmı istiyorsun Afganistana bir bak. Bundan 30 yıl önce afgan kadınlarına bir bak, birde şimdikilere. Bu kadınları bu yaşama kim mahkum etti sence. Gerçi sana Burka giymek yşakışır, kafanın içi ne ise dışı da o olmalı. Seninki tezat teşkil ediyor. 2 34 Yanıtla
  • BAY DOĞRU: Ayda 500 bin TL alıyor o kanaldan. Türk halkına şov yapmak için patronu eleştiriyor. Kapı önüne koysalar 2 bin TL'ye iş bulamaz. Evlilik programı denen denen saçmalık olmasa aç kalacak bu kadın 18 17 Yanıtla
  • ibrahim ayhan: aynı tepkiyi fatih portakal ve ismail küçük kayadan bekliyoruz 30 3 Yanıtla
  • Usta : Allahına kurban esraaaa 24 4 Yanıtla
  • Yorumcu: Helal olsun sana adamsin esra 22 5 Yanıtla
  • Yorumm: Fox izlemeyiz olur biter. mehmetçikler şehit olurken nerdelerdi he 25 0 Yanıtla
  • C.D.: Slm . Eeeeeeeeeeeeeeee yabancılara satlırsa olacağı bu gayet normal . Saygılar . 18 5 Yanıtla
  • kenan cenk: esra erolu tebrık edıyorum 20 2 Yanıtla
  • zeki: Bide ingilizce sini deseydin 21 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement