Esra Erol Ayda 1 Milyon 100 Bin Lira Kazanacak - Son Dakika
Magazin

Esra Erol Ayda 1 Milyon 100 Bin Lira Kazanacak

Fox'tan, Atv'ye transfer olan 'Esra Erol ile İzdivaç' programı ayda 2 milyon 200 bin lira ücret ile rekor kırdı. Program rekor ücret ile Türk televizyon tarihine geçti.

26.06.2015 09:31  Güncelleme: 09:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esra Erol'la İzdivaç' Türk televizyon tarihinin en yüksek bütçeli programı oldu. Fox'tan, Atv'ye geçen Esra Erol ayda 1 milyon 100 bin lira alacak. Programın yapımcılığını üstlenen Esra Erol'un eşi Ali Özbir'e de ayrıca ayda 1 milyon 100 bin lira ödenecek. Böylece, 'Esra Erol'la İzdivaç' Türk televizyon tarihinin en yüksek bütçeli programı oldu.

TÜRK TELEVİZYON TARİHİNE GEÇTİ

Posta'dan Mesut Yar'ın köşesinde yazdığı habere göre; 8 yıldır ekranda olan Esra Erol yeni sezon için atv ile günlük 50 bin TL'ye el sıkıştı. Ayda 22 gün ekrana gelecek programın yapımcılığını da Esra Erol'un eşi Ali Özbir üstlendi. Ona da günlük 50 bin TL ödenecek. Böylece toplamda ayda 2 milyon 200 bin lira rekor ücret ile program televizyon tarihine geçti.

Esra Erol Ayda 1 Milyon 100 Bin Lira Kazanacak

Son Dakika Magazin Esra Erol Ayda 1 Milyon 100 Bin Lira Kazanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (100)

  • Burcin: Seyretmeyin arkadaslar.insanlara hicbir sekilde faydasi olmayan programlar bunlar.millet eve giiderken nasil ekmek alicam diye dusunurken bunlar da abuk subuk pragramlar yapa yapa koseyi dondu. 43 1 Yanıtla
  • DUR YOLCU: O PARA HARAM 28 7 Yanıtla
  • evren: ulan nihat hocaya laf eden namuslu insanlar buna ne diyeceksiniz çok merak ediyorum 34 1 Yanıtla
  • Ahıskalı Türk: Yazık 29 1 Yanıtla
  • yuh: 50 bin hde bikac saatligine vay anasini yav kemal kilictaroglu bunlarida dillendirse ya 25 0 Yanıtla
  • Vatandaş: Bilim adamına bile bu kadar para vermezler valla.... 24 0 Yanıtla
  • yogi kazim: Artik Atv de bu Kadinin programini izlemem..! Bedava para kazaniyorlar. Yaptiklari ismi..? 22 2 Yanıtla
  • Vatandaş: Desene ben boşuna üniversite okumuşum... 22 0 Yanıtla
  • Anti terrorist Timi : Bunlarda bu memlekette bu parayı kazanıyor ya vay halimize.Bakıyorsun ürettiği ve elle tutulur yaptığı bir şey var mı?kocaman bir sıfır.Aksine topluma zarardan başka bitirdi değil 21 1 Yanıtla
  • KIZILDERILI: Berbat, rezil sistem.Insanlar sabahtan aksama kadar madenlerde 1000 lira icin oluyor.Insaatlardan asagi dusup sakat kaliyor! Neymis evlenme programiymis! Denetleyen,soran yok.Igrenc, rezil... 20 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Torreira'dan ayrılan Devrim Özkan'dan yürek hoplatan pozlar
    15:08 Torreira'dan ayrılan Devrim Özkan'dan yürek hoplatan pozlar

    Ünlü oyuncu Devrim Özkan, Galatasaray'ın Uruguaylı futbolcusu Lucas Torreira ile yaşadığı aşkın ardından ayrılık yaşamıştı. Bu ayrılık uzun süre magazin gündemini meşgul etmişti. Şimdi ise Devrim Özkan, tatil pozlarıyla dikkat çekiyor. Antalya'ya giden ünlü oyuncu, bikinili pozlarını peş peşe paylaşıp "iş ve seyahat" notunu düştü. Paylaşımı kısa sürede beğeni yağmuruna tutulan Özkan'a "Torreira ne kaçırmışsın dön bir bak" şeklinde yorumlar yapıldı.

  • Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı
    14:59 Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı

    A Milli Erkek Basketbol Takımı ve Panathinaikos'un başantrenörü Ergin Ataman'ın 89 yaşında vefat eden babası İbrahim Nuray Ataman, Zincirlikuyu Camisi'nde düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi. Cenazeye birçok spor ve sanat camiasından isimler katıldı.

  • Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi
    10:59 Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi

    Eskişehir'de tedavi altına alınan Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, geçirdiği rahatsızlık sonucu kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi. Alço, daha önce baypas ve kalp kapağı operasyonu geçirmişti.

  • Engelsiz Yaşam Vakfı'nın Yeni Başkanı Av. Edip Önder Oldu
    19:10 Engelsiz Yaşam Vakfı'nın Yeni Başkanı Av. Edip Önder Oldu

    Engelsiz Yaşam Vakfı'nın kurucu başkanı Atilla Kaplakarslan'dan görevi devralan Av. Edip Önder, yeni yönetim kuruluyla birlikte engelli bireylerin engellerini aşmalarına yardımcı olmayı hedefliyor. Vakfın yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor: Av. Edip Önder, Tayyar Işıksaçan, Şeniz Ulusoy, Emrah Yedekçi, Nezih Ertuğrul Erdem, Hakim Seval Karataş, Fatih Dalma, Mustafa İsmet Mercan.


Advertisement