Galatasaray-Eskişehirspor Maçında Gol Sesi Duyulmadı - Son Dakika
Güncel

Galatasaray-Eskişehirspor Maçında Gol Sesi Duyulmadı

Galatasaray-Eskişehirspor Maçında Gol Sesi Duyulmadı

Spor Toto Süper Ligin 2. haftasında Galatasaray ile Eskişehirspor arasında Türk Telekom Arena'da oynanan karşılaşma 0-0 beraberlikle son buldu.

14.09.2014 00:07  Güncelleme: 00:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Prandellı ANDERLECHT MAÇINDA DAHA GELİŞMEK ZORUNDAYIZ

SAĞLAM GENÇ ÇOCUKLAR HATA YAPACAKLAR. BİRAZ HOŞGÖRÜYLE KARŞILAYABİLİRSEK ÖYLE KAZANIRIZ

Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında Galatasaray ile Esikşehir arasında Türk Telekom Arena'da oynanan karşılaşma 0-0 beraberlikle son buldu. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, Daha çok çalışmamız gerektiğini biliyorum. Agresif açıdan da biraz daha fazla çalışmamız gerekiyor dedi.

Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Prandelli'nin açıklaması şu şekilde Daha çok çalışmamız gerektiğini biliyorum. Agresif açıdan da biraz daha fazla çalışmamız gerekiyor. Oyun hızını da biraz arttırmamız gerekiyor. Biraz daha organize olmamız gerekiyor. Son pası yapmakta biraz güçlük çektik. Bugün Sneijder değil de herkes biraz ağır kalıyordu oyunda. Sneijder'in bacaklarındaki dakika 1 saat şu anda. Sadece Sneijder'in değil, herkesin daha hızlı olması lazım. Melo'nun hatası yoktu. Ceza ağır oldu. Anderlecht maçında kendisinden yararlanacağız. Herkesin gelişme gösterebilmeye imkanı var. Önemli olan kontrol pas yapabilme. Bunu yapmaya çalışyoruz. Bruma'nın performansı benim için iyiydi. Umut gol atsaydı iyi bir değişiklik olacaktı, öyle konuşulacaktı. İtalyan teknik adam Salı günü oynayacakları Şampiyonlar Ligi ilk maçı için ise şu ifadeleri kullandı Taraftarımız bizimle olacak ve kesinlikle çok gelişeceğiz. Sekiz yabancı kuralı olduğunu biliyoruz ve birkaçını dışarıda tutmayı biliyoruz. Ilerleyen günlerde Telles'i de göreceğiz. Bazı kararlar oluyor ve eleştirmeyi de düşünmüyorum çünkü kararı değiştirmiyoruz. Ceza ekonomik olsaydı daha iyi olurdu.

ERTUĞRUL SAĞLAM GENÇ ÇOCUKLAR HATA YAPACAKLAR. BİRAZ HOŞGÖRÜYLE KARŞILAYABİLİRSEK ÖYLE KAZANIRIZ

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısından açıklamalarda bulunan Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Galatasaray'a karşı bu kadroyla İstanbul'da oynamanın kolay olmadığını ifada etti.

Sağlam, Galatasaray'a karşı bu kadroyla İstanbul'da oynamak kolay değil. Direk dışında pek pozisyon vermeden, hatta pozisyon bularak. Kötü bir maç çıkarmadık hatta iyi bir maç diyebiliriz. Daha çalışacağız, eksikliklerimiz var, güzel yaptığımız şeyler de var. Oyuncularımıza tekrardan teşekkür ediyorum. Taraftar baskısıyla, daha farklı atmosferde bizim genç grubumuz bundan olumsuz etkilenebilirdi. Belki de olumlu etkilenirdi, bilemiyoruz. Çok net bir şey söyleyemiyorum. Pozisyonu bir kaç defa izlemek lazım. Ne ofsayt diyebiliyoruz, ne de ofsayt değil diyebiliyoruz. Eğer ofsayt değilse bile hocanın kararına saygı duymak lazım. Bu genç çocuklar hata yapacaklar. Biraz hoşgörüyle karşılayabilirsek öyle kazanırız.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Galatasaray-Eskişehirspor Maçında Gol Sesi Duyulmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Yüksekova'da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı
    03:20 Yüksekova'da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı

    Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde iftar vakti gökyüzünde dikey şeklinde duran ve sarı bir ışık yayan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı. Esad Tek isimli vatandaş, evine giderken yolda bu ilginç manzarayla karşılaştı ve hızlıca evinin balkonuna çıkarak gökyüzünde duran cismi ve ışığı cep telefonuyla kayıt altına aldı. Cisim bir süre hareketsiz durduktan sonra kayboldu.

  • FTX Kurucusu Sam Bankman-Fried 25 Yıl Hapis Cezasına Çarptırıldı
    03:15 FTX Kurucusu Sam Bankman-Fried 25 Yıl Hapis Cezasına Çarptırıldı

    Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan FTX’in kurucusu Sam Bankman-Fried, iflas eden firmasının müşterilerini ve yatırımcılarını dolandırmaktan 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Bankman-Fried, yatırımcılara ve borç verenlere yalan söylemekten ve milyarlarca dolarlık kripto para çalmaktan suçlu bulunmuştu. Mahkemede konuşan Bankman-Fried, yatırımcılardan ve çalışanlardan özür diledi.

  • Ayvalık'ta Fabrika İşçilerinin Taşındığı Servis İle Tır Çarpıştı: 9 Yaralı
    02:56 Ayvalık'ta Fabrika İşçilerinin Taşındığı Servis İle Tır Çarpıştı: 9 Yaralı

    Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, TIR ile fabrika işçilerinin taşındığı servis minibüsünün çarpıştığı kazada 3'ü ağır 9 kişi yaralandı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Bakan Özhaseki: Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam ediyor
    02:36 Bakan Özhaseki: Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam ediyor

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya'da AK Parti önceki dönem ve mevcut yönetim kurulu üyeleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle iftarda bir araya geldi. Bakan Özhakesi, deprem bölgesinde halen 300 binden fazla konut inşaatının devam ettiğini ifade etti.

  • 1 Nisan'da Okullar Tatil Edildi
    02:33 1 Nisan'da Okullar Tatil Edildi

    Türkiye'de gerçekleşecek yerel seçimler nedeniyle 1 Nisan'da okullar tatil edildi. Seçimlerin ardından eğitim kurumlarında temizlik yapılması gerektiği için bir sonraki gün eğitim ve öğretime engel oluşturulmaktadır. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından valiliklere gönderilen yazıda, eğitim ve öğretimin 2 Nisan Salı günü itibariyle devam edeceği belirtilmiştir.

  • Bakan Özhaseki Kütahya'da İftar Programında Konuştu
    02:27 Bakan Özhaseki Kütahya'da İftar Programında Konuştu

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya'da AK Parti önceki dönem ve mevcut yönetim kurulu üyeleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle iftarda bir araya geldi. Özhaseki, deprem bölgesinde devam eden konut inşaatları hakkında bilgi verdi ve İstanbul'da deprem uyarısında bulundu. Ayrıca, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi.

  • Güney Afrika'da yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 45 ölü
    02:21 Güney Afrika'da yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 45 ölü

    Güney Afrika Ulaştırma Bakanlığı, bir yolcu otobüsünün şarampole yuvarlanması sonucu araçtaki 46 kişiden 45'inin hayatını kaybettiğini, 8 yaşında bir çocuğun kazadan ağır yaralı olarak kurtulduğunu açıkladı. Otobüsün, komşu ülke Botsvana'dan Güney Afrika'nın Limpopo eyaletindeki Moria'ya gittiği sırada köprüden uçuruma düştüğü ifade edildi.


Advertisement