Eskişehirspor, Konyaspor'u Ağırlıyor - Son Dakika
Spor

Eskişehirspor, Konyaspor'u Ağırlıyor

Eskişehirspor, Konyaspor\'u Ağırlıyor

Sezona galibiyetle başlamak isteyen Eskişehirspor, sahasında Konyaspor'u konuk ediyor.

30.08.2014 14:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Transfer dönemini hareketli geçiren takımlardan biri olan Eskişehirspor, sahasında Konyaspor'u yenerek lige moralli bir giriş yapmyı hedefliyor.

Yaz aylarında Necati Ateş, Dio Kamara ve Servet Çetin ile yolları ayıran Eskişehirspor, Serdar Özkan, Ergün Teber, Funes Mori ve Ömer Şişmanoğlu gibi transferler yaptı. Özellikle forvet bölgesindeki sorunu çözmek adına hamleler yapan Eskişehirspor, Ertuğrul Sağlam ile beraber daha genç ve dinamik bir takım olma yolunda adımlar attı.

Eskişehirspor'da  tedavileri devam eden Onur Bayramoğlu, Aytaç Kara, Diego Angelo De Oliveira, Jerry Akaminko ve Erkan Zengin, son idmanda sağlık ekibi eşliğinde takımdan ayrı çalıştı.

Marica ve Campos gibi transferleri ile dikkat çeken Konyaspor ise lige oldukça iddialı bir giriş yapıyor. Bu sezon küme düşme hattından uzaklaşmak ve hatta Avrupa potasına yaklaşmak isteyen Konyaspor, Eskişehirspor deplasmanından istediğini alma peşinde olacak. Konyaspor'un gerçekleşitrdiği son idmana sakatlıkları devam eden Djalma Campos, Hasan Kabze ve Özgür Özkaya katılmadı.

OPTA NOTLARIİki takım geçen 2013/14 sezonunun son maçında aynı sahada karşılaşmış, maç Cristobal Jorquera’nın penaltı golüne karşı Recep Aydın’ın açılış sayısıyla 1-1 sonuçlanmıştı.Recep Aydın iki takımın geçen sezon oynadığı iki karşılaşmada da gol atmıştı. Eskişehirspor, Konyasor’la oynadığı son 15 maçta sadece bir galibiyet alırken bu maçlarda dokuz beraberlik ve beş mağlubiyet elde etti. Eskişehirspor geçen sezon ligdeki ilk 12 iç saha maçından sadece birini kaybederken (7G, 4B), son beş iç saha maçındaysa üç yenilgi aldı (2B). Erman Kılıç Konyaspor karşısında çıktığı son yedi maçta üç gol attı; ancak Eskişehirspor formasıyla iki kez karşılaştığı aynı rakibine karşı fileleri havalandıramadı.Konyaspor bu sezon Theofanis Gekas’tan mahrum kalacak. Yunan forvet oyuncusu geçen sezon son altı maçında altı gol atmıştı.MUHTEMEL 11'LEREskişehirspor: Boffin, Sezgin, Berkay, Tarık, Kamil, Lawal, Hürriyet, Mirkan, Özgür, Funes, ÖmerKonyaspor: Kaya, Ali, Selim, Tolga, Fuchs, Torje, Ali, Uğur, Hleb, Marica, Ömer

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Eskişehirspor, Konyaspor'u Ağırlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement