Eskişehir'in En Minik Yerli Turisti - Son Dakika
Yerel

Eskişehir'in En Minik Yerli Turisti

Eskişehir\'in En Minik Yerli Turisti

Eskişehir’de son günlerde yaşanan ve neredeyse yazı hatırlatan hava sıcaklıkları Odunpazarı’nın yerli ve yabancı turistlerini arttırdı.

04.02.2016 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'de son günlerde yaşanan ve neredeyse yazı hatırlatan hava sıcaklıkları Odunpazarı'nın yerli ve yabancı turistlerini arttırdı.

Antalyalı Kemal ve Demet Tez çifti, hava sıcaklıklarını artmasını fırsat bilerek 10 aylık minik bebeleri Bulemsu ve yakın aile dostları ile birlikte Eskişehir'i ve Odunpazarı'nı ziyaret ederek bol bol gezme fırsatı buldular. Tez ailesi, beraberlerindeki Gülsüm ve Ömür Bulut çifti ve çocukları ile birlikte gezdiklerini, bir çok kez geldikleri Eskişehir'deki hava sıcaklığının Antalya'yı andırdığını anlattılar. Tez ve Bulut aileleri Eskişehir'i ve Odunpazarı'nı çok beğendiklerini, en minik yerli turist olan minik Bulemsu'nun da bu güzel havalarda Eskişehir'i görmesini istediklerini belirttiler.

Bulemsu isminin cenneti müjdeleyen melek anlamına geldiğini söyleyen baba Kemal Tez ise Eskişehir'in de bu dünyada neredeyse görsel ve tarihi güzellikleriyle bir cenneti andırdığını anlattı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eskişehir'in En Minik Yerli Turisti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement