Odunpazarı Belediye Başkanı Kurt Personeliyle Bayramlaştı - Son Dakika
Yerel

Odunpazarı Belediye Başkanı Kurt Personeliyle Bayramlaştı

Odunpazarı Belediye Başkanı Kurt, belediye personeliyle bayramlaştı.

08.10.2014 16:09  Güncelleme: 16:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, belediye personeliyle bayramlaştı.

Kurt, Belediye Meclis Salonu'nda düzenlenen programda yaptığı konuşmada, çalışanların bayramlarını kutladı.

Gelecek günlerinde bayram gibi olmasını dileyen Kurt, Odunpazarı'nı mutlu insanların yaşadığı bir ilçe haline getireceklerini bildirdi.

Tüm Bel-Sen Eskişehir Şube Başkanı Ergün Uzun ise Ortadoğu'da acıların yaşandığından Kurban Bayramı'nı buruk yaşadıklarını belirtti.

Daha sonra Başkan Kurt, fen, park ve temizlik işleri şantiyelerinde çalışanlarla bir araya geldi.

"Hayalindeki Kahramanı Oyna" projesi

Odunpazarı Belediyesi, 7-12 yaş arasındaki çocuklara, "Hayalindeki Kahramanı Oyna" adlı proje kapsamında tiyatro eğitimi verecek.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, tiyatro eğitimleriyle çocuklara sanat anlayışı kazandırmanın yanında, hayal güçlerinin ve iletişim becerilerinin güçlenmesine, kendilerini tanıyıp eleştirel düşünme yeteneklerini geliştirmelerine kadar birçok konuda önemli katkı sağlanması hedefleniyor.

Eğitim için kayıtların 15 Ekim'de sona ereceğini belirten belediye yetkilileri, kayıt yaptırmak isteyen sanatseverlerin Odunpazarı Belediyesi Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi 5. katında bulunan tiyatro bölümüne, 2 fotoğraf ve aile izin dilekçesi ile başvuru yapabileceğini bildirdi.

Uluslararası Eskişehir Şiir Buluşması

Bu yıl 4'üncü gerçekleştirilecek Uluslararası Eskişehir Şiir Buluşması'nın yarın, başlayacağı bildirildi.

Tepebaşı Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, açılış öncesi onur konuğu şair Ataol Behramoğlu ve müzisyen Haluk Çetin'in kitap ve kasetlerini imzalayacağı aktarıldı.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, şiir buluşmasının Yunus Emre ile özdeşleşmiş bir kente yakıştığını belirterek, şiir severleri etkinlikleri izlemeye davet etti.

Direktörlüğünü şair Haydar Ergülen'in yaptığı etkinliğe Türkiye dışında, Almanya, Filistin, Fransa, Galler, Hindistan, İtalya ve Portekiz'den şairlerin katılacağı kaydedildi.

Buluşmada ayrıca, "Savaş ve şiir", "Çocuk şiiri", "Şiirimizin çınarları: Oktay Rifat, Orhan Veli ve Fazıl Hüsnü Dağlarca", "Geçmiş zamanın iki ozanı; Yunus Emre-Dafydd AP Gwilym" ve "Ahmet Erhan- Adnan Azar" anmaları gerçekleştirileceği duyuruldu.

Açılışta, Türkiye Yazarlar Sendikası'nın 40. kuruluş yıl dönümü anısına bir kokteyl verileceği ve şiir buluşmasının kitabının katılanlara ücretsiz dağıtılacağı da belirtildi. - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Odunpazarı Belediye Başkanı Kurt Personeliyle Bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement