Eskişehir'deki Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika
Yerel

Eskişehir'deki Uyuşturucu Operasyonu

Adliyeye sevk edilen 13 şüpheliden 6'sı tutuklandı.

26.09.2014 19:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kent merkezinde özellikle üniversite öğrencilerine uyuşturucu madde satarak, sokak satıcılığı yaptıkları tespit edilen kişilere yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 13 şüpheliden 6'sı tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, 2 gün önce İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat, Önleyici Hizmetler, Asayiş, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri ve narkotik köpeklerinin de katıldığı 150 personelle, uyuşturucu satıcılığı yaptığı iddia edilen kişilere yönelik düzenlenen operasyonda yakalanan 3'ü kadın 13 şüpheli, emniyetteki sorgularının ardından geniş güvenlik önlemleri altında Eskişehir Adalet Sarayı'na getirildi.

Şüphelilerden, N.Ç, G.K, B.A, E.E, İ.İ. ile E.E, tutuklandı. Diğer 7 şüpheli ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Önceki gün gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan 13 kişinin ikametlerinde ve eklentilerinde 7 kilo 864 gram bonzai, 4 kilo 120 gram esrar, 111 sentetik uyuşturucu hap, 1 hassas terazi, 2 ruhsatsız av tüfeği ve tüfeklere ait fişekler ele geçirilmişti. - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eskişehir'deki Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement