Eskişehir'de Uyuşturucuya 6 Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Eskişehir'de Uyuşturucuya 6 Gözaltı

Eskişehir\'de Uyuşturucuya 6 Gözaltı

Eskişehir'de uyuşturucuya 6 gözaltı Eskişehir'de üniversite öğrencilerine ve eğlence yerlerine giden gençlere uyuşturucu madde satışı yaptıkları öne sürülen 6 kişi polis tarafından gözaltına alındı.

27.07.2015 18:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'de uyuşturucuya 6 gözaltı

Eskişehir'de üniversite öğrencilerine ve eğlence yerlerine giden gençlere uyuşturucu madde satışı yaptıkları öne sürülen 6 kişi polis tarafından gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Narkotik Bürosu ekipleri üniversite öğrencilerine ve çeşitli eğlence yerlerine giden gençlere uyuşturucu madde satışı yapan kişilere yönelik operasyon düzenledi. Polis ekiplerinin, 4 ayrı eve eş zamanlı yaptıkları operasyonda A.A. (40), O.Ü.(27), K.Ş.(25), A.D.(22), B.T. (21) ve M.İ.(17) yakalandı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada 99 adet ecstasy hap, 7 gram bonzai, 3 gram esrar maddesi ile 2 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler yapılan sorgulamalarının ardından 'Uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan adliyeye sevk edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eskişehir'de Uyuşturucuya 6 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Fatih'te Sağlık Çalışanları İsrail'in Gazze'ye Saldırılarını Protesto Etti
    16:48 Fatih'te Sağlık Çalışanları İsrail'in Gazze'ye Saldırılarını Protesto Etti

    Fatih'te bir araya gelen sağlık çalışanları, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etmek için "sessiz yürüyüş" gerçekleştirdi.

  • Uşak'ta Fırtına: Ev ve Ahırların Çatısı Zarar Gördü
    16:43 Uşak'ta Fırtına: Ev ve Ahırların Çatısı Zarar Gördü

    Uşak'ta sabah saatlerinden itibaren etkili olan fırtına nedeniyle Sivaslı ilçesi Cinoğlu köyü ile merkeze bağlı Fakılı köyünde evlerin çatısı uçtu. Eşme ilçesi Elvanlar Mahallesi'nde iki ahırın çatısı ile Banaz ilçesi Ulupınar köyünde de bir evin çatısı fırtına nedeniyle zarar gördü. Olaylarda can kaybı ya da yaralanma olmadığı belirtildi.

  • Bandırmaspor ve Tuzlaspor Teknik Direktörleri Maç Sonrası Açıklamalarda Bulundu
    16:39 Bandırmaspor ve Tuzlaspor Teknik Direktörleri Maç Sonrası Açıklamalarda Bulundu

    Trendyol 1. Lig'in 31. haftasında Bandırmaspor ile Tuzlaspor arasında oynanan maçın ardından iki takımın teknik direktörleri basın toplantısında konuştu. Bandırmaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, hedeflerinden sapmadıklarını ve süper lige çıkmak istediklerini belirtirken, Tuzlaspor Kaleci Antrenörü Mazhar Sevgi ise oyuncularının iyi mücadele ettiğini ve daha fazla gol atabileceklerini ifade etti.

  • Denizli'de 2 bin 420 rakımlı Bozdağ'da kar etkili oldu
    16:38 Denizli'de 2 bin 420 rakımlı Bozdağ'da kar etkili oldu

    Denizli Kayak Merkezi'nin bulunduğu Tavas ilçesine bağlı Nikfer Mahallesi'ndeki 2 bin 420 rakımlı Bozdağ'da öğle saatlerinde kar yağışı başladı. Karla birlikte Bozdağ beyaza büründü ve bazı vatandaşlar kar görmek için bölgeye gelerek fotoğraf çektirdi.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hamas lideri Haniye ile görüştü
    16:35 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hamas lideri Haniye ile görüştü

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye ile Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde bir araya geldi. Görüşmede, İsrail’in Gazze’ye yönelik başlattığı saldırıların ele alındığı öğrenildi.


Advertisement