Eskişehir'de Tarihi İncil Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Eskişehir'de Tarihi İncil Ele Geçirildi

Eskişehir\'de Tarihi İncil Ele Geçirildi

Eskişehir'de, jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda 1 adet 17 sahifeden oluşan tarihi eser niteliğinden İncil ele geçirildi.

10.02.2016 11:08  Güncelleme: 12:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'de, jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda tarihi eser niteliği taşıdığı değerlendirilen İncil kitabı ele geçirildi.

İHBAR ÜZERİNE HAREKETE GEÇİLDİ

Edinilen bilgiye göre, 53 yaşındaki C.T. isimli şahsın tarihi eser getireceği yönünde bir ihbar alan Eskişehir İl Jandarma KOM Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Odunpazarı İlçe Jandarma Komutanlığı personeli hemen harekete geçti.

17 SAHİFELİK İNCİL ELE GEÇİRİLDİ

Jandarma ekipleri, C.T.'nin kullandığı 34 plakalı otomobili İmişehir Mahallesi'nde durdurdu. Araç içerisinde yapılan aramada, 1 adet 17 sahifeden ibaret tarihi eser olduğu değerlendirilen İncil kitabı ele geçirildi.

Yakalanan C.T. hakkında yasal işlem başlatılırken, olayla alakalı tahkikat sürüyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eskişehir'de Tarihi İncil Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • hansel: SELOYA HEDİYE ETSİNLER O SEVİYOR GAVUR 18 4 Yanıtla
  • hopdedik: ASIL MESELEye geçelim.Yakında Suriye,de büyük bir patlak verebilir.Rusya ile Türkiye kapışabilir (dilerimki kapışmazlar).Sadece İŞİD için Suriye,de bu kadar büyük bir hazırlık olamaz.Rusya Türkiye kapışırsa,bütün Dünya seyire bakacak,hatta Rusya,yı destekleyecekler.Olan bize olacak.KISACASI: Biz oyunlara gelip,Rusya uçağını düşürmeyecektik.Ben bundan gurur değil,utanç duyuyorum.Çünkü bu NATO/AB,nin çirkin oyunu ve emri idi.Peki ne yapabiliriz?Bu uçurumdan nasıl çıkabiliriz?Bence çok geç! İstesek 9 1 Yanıtla
  • Rezipli: Birakin satsin bana ne incilden hiristiyanlar dusunsun memlekete para gelsin 7 2 Yanıtla

Advertisement