Eskişehir'de Spor Tesisi Yatırımları - Son Dakika
Yerel

Eskişehir'de Spor Tesisi Yatırımları

Eskişehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aksoy "Bakanlığımızın başlattığı yatırım hamlesinden Eskişehir de payını alıyor." dedi.

25.06.2014 12:21  Güncelleme: 12:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüseyin Aksoy, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın başlattığı yatırım hamlesinden Eskişehir'in de payını aldığını bildirdi.

Aksoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Türkiye'nin her yerinde yatırım hamlesi başlattığını hatırlattı.

"Bakanlığımızın başlattığı yatırım hamlesinden Eskişehir de payını alıyor" diyen Aksoy, şöyle konuştu:

"UEFA kriterlerinde 33 bin seyircili stadyumumuz başta olmak üzere Odunpazarı ve Tepebaşı gençlik merkezleri yatırım programımızda var. Olimpik yüzme havuzu, 3 bin kişilik seyirci kapasiteli spor salonu ve bir sentetik saha yapacağız. Merkez spor salonumuzda 3 bin kişi seyirci kapasitesinin yanında 40 kişilik basın tribünü, engellilere yönelik donatılmış bir spor salonu da bulunacak. Toplam 5 bin metrekare oturum alanına sahip 4 antrenman salonu bulunacak. Önümüzdeki günlerde yer teslimini yapıp Yenikent Kavşağı'nda mülkiyeti genel müdürlüğümüze ait 32 bin metrekare alanda inşaatına başlayacağız. Aynı alanda temmuz aynında ihalesi yapılacak olimpik yüzme havuzunu inşa edeceğiz. Porsuk Spor Salonu'nun yanındaki çim havuzunda gençlik merkezi yapım işine başladık. Yıl sonu itibariyle teslim alacağız. Tepebaşı gençlik merkezimizle ilgili orada arazi bulduğumuz takdirde orada da inşaata başlayacağız." - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eskişehir'de Spor Tesisi Yatırımları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement