Eskişehir'de Polisten Tombalacılara Baskın - Son Dakika
Güncel

Eskişehir'de Polisten Tombalacılara Baskın

Eskişehir\'de Polisten Tombalacılara Baskın

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından tombala oynandığı ileri sürülen bir derneğe operasyon yapıldı.

20.11.2015 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından tombala oynandığı ileri sürülen bir derneğe operasyon yapıldı.

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğünde operasyonla ilgili yapılan açıklamada, "Odunpazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliğimiz görevlilerince yapılan çalışmalarda, İlimizde faaliyet gösteren K. Ç. D. Derneğinde tombala oynatmak suretiyle kumar oynandığı tespit edilmiş, 19.11.2015 günü saat: 23.00 sıralarında K. Ç. D Derneğinde Odunpazarı İlçe Emniyet Müdürlüğümüz Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ve Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerince arama yapılmıştır. Yapılan aramalarda K. Ç. D. Derneğinin mutfak kısmından ki pencereden yan daireye demir merdiven aracılığı ile geçiş imkanının bulunduğu görülmüş, tombala malzemelerinin ve tombala oynayan şahısların bu daireye geçtikleri tespit edilmiştir. çekilen topların televizyona yansıtan bir adet el kamerası ile bir adet bıçak ele geçirilmiş, K. Ç. D. Derneğinin mutfak penceresinden metal merdiven aracılığı ile geçen 28 şahıs daire içerisinde yakalanmış, şahıslardan E. A. (29) isimli şahsın GBT sorgulamasında "Borçlunun Ödeme Şartını İhlal" suçundan arandığı tespit edilmiştir" ifadeleri kullanıldı.

Diğer yandan operasyon sonrasında ise, 1 adet LCD televizyon, 1 adet tombala makinesi, 135 adet tombala kartı, 90 adet üzerinde rakamlar bulunan turuncu renkli pinpon topu, 95 adet üzerinde rakamlar bulunan beyaz renkli pinpon topu, 90 adet üzerinde rakamlar bulunan tombala makinesi içerisinde pinpon topu, Çok miktarda pul, 5 adet satır, 1 adet bıçak ele geçirildiği yapılan açıklamada belirtildi.

Diğer yandan operasyon sonrasında ise yapılan işlemler hakkında şu ifadelere yer verildi:

"Şüpheli A.B. (35), E.T. (35) ve H. B.(61) isimli şahıslara "Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkan Sağlamak- 6136 SKM" suçlarından yakalanmış, 5326 Sayılı Kanunun 34. Maddesine Muhalefetten 208 TL olmak üzere toplam 624 TL İdari Yaptırım Kararı uygulanmıştır. Kumar oynamak için dernekte bulunan 31 şahsa 5326 Sayılı Kanunun 34 Maddesine Muhalefetten 208 TL olmak üzere toplam 6448 TL İdari Yaptırım Kararı uygulanmıştır." - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eskişehir'de Polisten Tombalacılara Baskın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement