Eskişehir'de "Mhp İl Seçim Koordinasyon Kurulu" Belirlendi - Son Dakika
Yerel

Eskişehir'de "Mhp İl Seçim Koordinasyon Kurulu" Belirlendi

Eskişehir\'de "Mhp İl Seçim Koordinasyon Kurulu" Belirlendi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eskişehir İl Yönetim Kurulu, 1 Kasım milletvekili seçimleri dolayısıyla Eskişehir MHP İl Seçim Koordinasyon Kurulu’nun belirlenmesi için toplandı.

23.09.2015 12:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eskişehir İl Yönetim Kurulu, 1 Kasım milletvekili seçimleri dolayısıyla Eskişehir MHP İl Seçim Koordinasyon Kurulu'nun belirlenmesi için toplandı.

MHP Eskişehir İl Başkanı Oğuz Sever'in başkanlığında parti binasında toplanan kurulda alınan karar gereğince MHP İl Seçim Koordinasyon Kurulu oluşturuldu. Toplantıda, MHP Eskişehir İl Seçim Koordinasyon Kurulu başkanlığına Muhammer Öztay getirilirken diğer isimler şöyle belirlendi:

"MHP Eskişehir Odunpazarı İlçe Başkanı Serdar Ulucan, MHP Tepebaşı İlçe Başkanı Ahmet Boztepe, Eskişehir Ülkü Ocakları Başkanı Engin Şahan, Eskişehir Ülkücü İşçiler Derneği İl Başkanı Ayhan Uçkun, Mehmet Emin Yeşil, il yönetim kurulu üyeleri Bekir Ünver ve Abdullah Anılır"

"MİLLETVEKİLİ ADAYLARIMIZ EN KISA SÜREDE SAHALARA İNECEK"

MHP Eskişehir İl Başkanı Oğuz Sever, toplantı ile ilgili yaptığı açıklamada, seçim çalışmalarının hızlı bir şekilde yürütüleceğini belirtti. İlçelerin en kısa zamanda dolaşılarak bitirileceğini söyleyen Oğuz, çalışmalarının ağırlığını şehir merkezlerinin oluşturacağını ifade etti. Oğuz, "Milletvekili adaylarımız, Eskişehir'de sahalara inerek en kısa zamanda ikişerli grup halinde şehir merkezini ve mahalleleri dolaşacaklar ve her vatandaşın sorunlarını dinleyeceklerdir. Her esnafı ziyaret edeceğiz ve sorunlarını dinleyeceğiz. Sahalara iniyoruz. Her gün sahalarda olacağız. Esnafın, işçilerin, halkın ve vatandaşın içinde dolaşıp sorunlarını, isteklerini dinleyeceğiz ve sorunlarını çözmeye talibiz. Vatandaşlarımızın sorunları bizlerin sorunlarıdır. Her vatandaştan oy isteyeceğiz. MHP bu milletvekili seçiminde güçlenerek çıkacaktır. Seçimlerden sonra, 4 şartımıza "Evet" diyen parti ile koalisyon kurarız. Biz her zaman çözümden yanayız" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eskişehir'de 'Mhp İl Seçim Koordinasyon Kurulu' Belirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement