Eskişehir'de Bayramlaşma Programları - Son Dakika
Yerel

Eskişehir'de Bayramlaşma Programları

Eskişehir\'de Bayramlaşma Programları

Eskişehir'de Kurban Bayramı nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mihalıççık İlçe Teşkilatı ve Eskişehir Mihalıççıklılar Derneği'nde bayramlaşma programları düzenlendi.

18.10.2013 20:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'de Kurban Bayramı nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mihalıççık İlçe Teşkilatı ve Eskişehir Mihalıççıklılar Derneği'nde bayramlaşma programları düzenlendi.

CHP Mihalıççık İlçe Başkanlığı binasında düzenlenen bayramlaşma töreninde partinin İlçe Başkanı Enver Erol bir konuşma yaptı. Partililerin bayramını kutlayan ve seçimlere değinen Erol, "Partiler yerel seçimlere hazır. 30 Mart akşamı hepimizin özlediği bayramı o gün birlikte kutlayacağız" dedi.

Programa Başkan Erol'un yanı sıra, CHP Odunpazarı Belediye Meclis üyesi Yavuz Metin, CHP Mihalıççık Belediye Başkan aday adayı Ragıp Cengiz ve çok sayıda partili katıldı.

Öte yandan Mihalıççıklılar Derneği'nde de bayramlaşma töreni gerçekleşti. Düzenlenen törende konuşma yapan Mihalıççıklılar Derneği Başkanı İsmail Can, bayramların birlik ve beraberliğin simgesi olduğunu belirtti. Can, "Dernek olarak bunu yaşıyoruz. İnşallah bunu yaşatmaya da devam edeceğiz" dedi.

Bayramlaşmaya, Derneğin Yönetim Kurulu üyeleri, Mihalıççık eski Belediye Başkanı Yusuf Kavaklı, Yunus Emre Belediye Başkanı İsmail Hakkı Yavuz, Eskişehir Dernekler Platformu sözcüsü ve Çiftelerliler Dernek Başkanı Vedat Çeliker, Odunpazarı Belediye Meclis Üyesi Yavuz Metin ve çok sayıda dernek üyesi katıldı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eskişehir'de Bayramlaşma Programları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement