Eskişehir'de Asayiş - Son Dakika
Yerel

Eskişehir'de Asayiş

Bilecik'in Bozüyük ilçesindeki Ceza ve İnfaz Kurumu'ndan firar eden yaralama, dolandırıcılık, resmi belgede sahtecilik ve basit yaralama olmak üzere bir çok suçtan hakkında 7 yıl 52 ay 14 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan K.B. (41) Odunpazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı.

23.07.2015 13:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Bozüyük ilçesindeki Ceza ve İnfaz Kurumu'ndan firar eden yaralama, dolandırıcılık, resmi belgede sahtecilik ve basit yaralama olmak üzere bir çok suçtan hakkında 7 yıl 52 ay 14 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan K.B. (41) Odunpazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalar neticesinde tehdit suçundan 3 ay 10 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 şüpheli yakalandı. Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü ekiplerince 304 şahıs ve 46 aracın sorgulaması yapıldı. Eskişehir Asliye Ceza İlamat Masasınca basit yaralama ve tehdit olmak üzere 2 ayrı suçtan aranan L.B. yakalanırken, 3 şüpheli hakkında uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmaktan işlem yapıldı.

Öte yandan, hakkında gasp suçundan arama kararı bulunan 1 şüpheli yakalandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eskişehir'de Asayiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement