Eskişehir'de 13 Zehir Taciri Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika
Güncel

Eskişehir'de 13 Zehir Taciri Adliyeye Sevk Edildi

Eskişehir\'de 13 Zehir Taciri Adliyeye Sevk Edildi

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekiplerinin desteğiyle 19 ayrı adreste eş zamanlı olarak yapılan operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

26.09.2014 11:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekiplerinin desteğiyle 19 ayrı adreste eş zamanlı olarak yapılan operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan aralarında bebekli kadınlarında bulunduğu 13 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kentte özellikle üniversite öğrencilerine uyuşturucu madde satışı yaptıkları belirlenen şahıslara yönelik yaklaşık 3 aydır sürdürülen çalışmalarda, 24 şüphelinin birlikte hareket ederek uyuşturucu madde ticaretini gerçekleştirdiklerini tespit etti.

Şüphelilerin yakalanması ve uyuşturucu maddelere el konulması için Özel Harekat Şube Müdürlüğü, Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin katılımıyla toplamda 150 personel ve narkotik köpekleri ile 19 farklı adreste eş zamanlı operasyon düzenlendi. Kapıları kırarak evlere girerek narkotik köpekleriyle arama yapan ekipler, nefes kesen bir operasyona imza attı. Operasyon neticesinde 7 kilo 864 gram bonzai, 4 kilo 120 gram esrar, 111 adet ecstasy adı verilen uyuşturucu hap, 1 adet hassas terazi, 2 adet ruhsatsız av tüfeği ve tüfeklere ait fişekler ele geçirildi. Operasyon sonucunda 13 şüpheli gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüpheliler arasında kucağında bebekleri bulunan bir kadın şüphelinin de olması dikkat çekti. Emniyette ifadeleri alınan 13 şüpheli, daha sonra suç dosyaları ile birlikte adliyeye sevk edildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eskişehir'de 13 Zehir Taciri Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement