Eski Yıldızlar, Savcı Kiraz Anısına Sahaya Çıktı - Son Dakika
Spor

Eski Yıldızlar, Savcı Kiraz Anısına Sahaya Çıktı

Türk futbolunun efsane isimleri, şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz anısına sahaya çıktı. Florya'da oynanan karşılaşmayı G.Saray Teknik Direktörü Hamzaoğlu da izledi.

03.05.2015 11:24  Güncelleme: 12:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk futbolunun efsane isimleri, şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz anısına sahaya çıktı.

31 Mart tarihindeki terör saldırısı sonucu şehit olan Savcı Mehmet Selim Kiraz anısına Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu'nun organizasyonuyla Profesyonel Futbolcular Derneği ile Çağlayan Adliyesi'nde görev yapan yargı mensuplarından oluşan Adalet Spor, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde maç yaptı.

ÜNLÜ İSİMLER SAHAYA ÇIKTI

Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz anısına 1 dakikalık saygı duruşunun ardından başlayan karşılaşmada Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, eski milli futbolcular Bülent Korkmaz, Tayfur Havutçu, Hakan Ünsal, Alpay Özalan, Ergün Pembe, Ümit Karan, Fuat Buruk ve Galatasaray Kaleci Antrenörü Taffarel forma giydi.

4-4 biten karşılaşmayı Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu da izledi.

Eski Yıldızlar, Savcı Kiraz Anısına Sahaya Çıktı
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Eski Yıldızlar, Savcı Kiraz Anısına Sahaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • TC GS: ne mutlu Türküm diyene ne mutlu Galatasaraylı olana 18 2 Yanıtla
  • Murti: Adamlar her hafta halı saha yapıyormuş bu hafta da savcının adına yapalım demişler. Büyütecek bir şey yok. Haber diye okutuyorlar bunları da işte :) 2 4 Yanıtla
  • Ilk yorumu yapana cevap;: Neden ötekileştiriyorsun lan "giresun" isimli Şerefsiz herif, bir savcı kolay yetişmiyor. Ben askerim ama hiç savcıyla asker veya polis karşılaştırılır mı anlayışsız herif.. 2 1 Yanıtla
  • Giresun'a cevap: Kafan hiç basmıyo giresun isimli yorumcu.. 1 1 Yanıtla

Advertisement