Eski Sevgililer Pişti Oldu, Ortalık Karıştı - Son Dakika
Magazin

Eski Sevgililer Pişti Oldu, Ortalık Karıştı

Geçtiğimiz aylarda kendisi gibi oyuncu olan Birce Akalay ile evlenen Sarp Levendoğlu, aynı davette eski sevgilisi Demet Evgar'ın olacağını bile bile galaya katıldı.

02.10.2014 08:22  Güncelleme: 08:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Önceki akşam 'Pek Yakında' filminin galası, tatsız bir piştiye yol açtı. Birce Akalay ile evlenen Sarp Levendoğlu, aynı davette eski sevgilisi Demet Evgar'ın olacağını bile bile galaya gitti.

İLK DEMET GELDİ

Cem Yılmaz'ın yakın arkadaşı olan Evgar, galaya önce gelen isim oldu. Güzel oyuncu, gazetecilere poz verirken kapıda Sarp Levendoğlu ve Birce Akalay çifti belirdi. Eski sevgilisini fark eden Demet Evgar, hemen kaçarak filmin gösterileceği salona girdi.

UZUN SÜRE GAZETECİLERLE KONUŞTU

Magazin muhabirlerine adeta düşman olan Sarp Levendoğlu ise Evgar'la aynı karede görüntülenmemek için uzun süre gazetecilerle konuştu. Ancak yine de eski sevgililer aynı karede görüntülenmekten kurtulamadı.


Eski Sevgililer Pişti Oldu, Ortalık Karıştı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Eski Sevgililer Pişti Oldu, Ortalık Karıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • kadir: bu sarp levendoğlu nedir ya. adamda bir surat ifadesi yok. hastalıklı gibi bakıyor birde yakışıklı demiyorlarmı ayar oluyorum iyice. hiç yakışıklı görmesek yutturacaklar. 47 2 Yanıtla

Advertisement