Eski Sağlık Bakanı Akdağ Kapadokya'da - Son Dakika
Güncel

Eski Sağlık Bakanı Akdağ Kapadokya'da

Eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ,"Kapadokya bölgesinin ne kadar güzelliklerle dolu bir mekan olduğunu bir kere daha gözlerimizle görme imkanı buldum" dedi.

23.08.2014 15:02  Güncelleme: 15:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski Sağlık Bakanı AK Parti Erzurum Milletvekili Recep Akdağ, Kapadokya'yı gezdi. Eşi ve kızı ile birlikte Kapadokya'ya gelen Akdağ, Göreme açık hava müzesini ziyaret etti. Akdağ, buradaki kayadan oyma kiliseler hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Akdağ ziyaretin ardından bakanlığı döneminde Nevşehir'e geldiğini ancak Kapadokya bölgesini kapsamlı olarak gezme imkanını bulamadığını söyledi. Ailesiyle birlikte iki günlük bir programla Niğde ve Nevşehir'i gezmek istediklerini aktaran Akdağ, bölgeye hayran kaldığını kaydetti.

Akdağ bölgenin turizm açısından bulunmaz bir hazine olduğunu ifade ederek şunları kaydetti:

"Burası çok enteresan bir yer. Kapadokya turizm açısından büyük bir hazine ve bu hazine turizmciler tarafından değerlendiriliyor. Örneğin bir balon turizminden yıllık 700 bin kişi faydalanıyor. İçerisinde bulunduğumuz açık hava müzesine ise günlük 3 bin 500 ziyaretçi geldiğini öğrendim. Bölge için çok önemli bir yer. Kapadokya bölgesinin ne kadar güzelliklerle dolu bir mekan olduğunu bir kere daha gözlerimizle görme imkanı buldum."

YENİ KABİNE ÇALIŞKAN BİR EKİPTEN OLUŞACAK

AK Parti Olağanüstü Kurultayı'nın ardından oluşacak yeni kabinenin liyakatli ve ehliyetli bir ekipten oluşacağını kaydeden Akdağ, "Yeni kabine bir kere daha hizmet edebilecek başarılı ve çalışkan insanlardan oluşan bir ekip olacak" dedi.

Akdağ, "AK Parti'nin geleneğinde liyakatli ve ehliyetli bir ekip oluşturmak vardır. AK Parti'ye gönül vermiş insanlar olarak hepimiz yeni kabinenin başarısı için, yeni başbakan, cumhurbaşkanı için el birliği edeceğiz. Omuz omuza vererek memleketimize hizmet edeceğiz" diye konuştu.

Ziyareti sırasında Akdağ'a, Niğde Valisi Necmeddin Kılıç eşlik etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Eski Sağlık Bakanı Akdağ Kapadokya'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement