Eski Model Htc Telefonunuza Bunu Yapmayın! - Son Dakika
Teknoloji

Eski Model Htc Telefonunuza Bunu Yapmayın!

Eski Model Htc Telefonunuza Bunu Yapmayın!

Eski akıllı telefonunuzu yenisiyle değiştirmenin yolu oldukça zordur, özellikle de satış mağazalarından! İşte konuyla ilgili YouTube videosu!Akıllı telefonunuzu yeni aldığınızda mutlaka heyecanlanıyorsunuzdur.

30.10.2014 22:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski akıllı telefonunuzu yenisiyle değiştirmenin yolu oldukça zordur, özellikle de satış mağazalarından! İşte konuyla ilgili YouTube videosu!

Akıllı telefonunuzu yeni aldığınızda mutlaka heyecanlanıyorsunuzdur. Tabi fiyatı ucuzlamasını bekleyeyim derken bir yenisi daha duyurulmazsa. Eski model akıllı telefonunuzu kendi mağazasından değiştirmek ise kullanıcı hatası dışında olan tüm sorunlar için geçerli. Oldukça da zor bir iş.

HTC markalı eski bir akıllı telefon modelini yenisiyle nasıl değiştirirsiniz konulu video, David Bruce adındaki bir YouTube kullanıcısı tarafından yayımlandı. Paylaşılan videoda, HTC'nin Evo 4G LTE modeline sahip olan bir kullanıcı, yeni bir model ile değiştirmek için mağazanın yolunu tutuyor fakat biri yolunu kesiyor.

Telefonu değiştirmek yerine kendi çabalarıyla yenileyebileceğini söyleyen adam, telefon sahibini atölyesine davet ediyor. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizi eğlenceli HTC videosuyla baş başa bırakalım. İyi seyirler:

The post Eski Model HTC Telefonunuza Bunu Yapmayın! appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Eski Model Htc Telefonunuza Bunu Yapmayın! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • HTC FANBOY: This is great! 0 0 Yanıtla

Advertisement