Eski Eşini ve Kızını Öldüren Zanlı, Diğer Kızı Sibel'i de Kaçırmış - Son Dakika
Güncel

Eski Eşini ve Kızını Öldüren Zanlı, Diğer Kızı Sibel'i de Kaçırmış

Eski Eşini ve Kızını Öldüren Zanlı, Diğer Kızı Sibel\'i de Kaçırmış

Adana'da eski eşi 49 yaşındaki Serime Balık ile kızı 23 yaşındaki Ayşe Işık'ı öldürdüğü iddiasıyla her yerde aranan 54 yaşındaki Hüseyin Budak'ın cinayetleri işledikten sonra, diğer kızı Sibel Demirkıran ile 2 torununu Şanlıurfa'ya götürdüğü ortaya çıktı.

22.03.2015 12:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da eski eşi 49 yaşındaki Serime Balık ile kızı 23 yaşındaki Ayşe Işık'ı öldürdüğü iddiasıyla her yerde aranan 54 yaşındaki Hüseyin Budak'ın cinayetleri işledikten sonra, diğer kızı Sibel Demirkıran ile 2 torununu Şanlıurfa'ya götürdüğü ortaya çıktı. Budak'ın Irak'a kaçtığı iddia edildi.

Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde işçi olarak çalışırken Adana'ya ailesiyle birlikte göç ederek yerleşen Hüseyin Budak, akaryakıt taşımacılığı, oto galericiliği yanında da hurda alım satımı da yaparak kısa sürede iddiaya göre 10 milyon liralık bir servet edindi. Bu süre içinde 7 çocuğunun annesi Serime Balık'tan boşanan Hüseyin Budak, nikahsız yaşamaya başladığı S.'den de 4 çocuk sahibi oldu. Ancak mal paylaşımı için dava açan eski eşi ile sıkıntı yaşayan Hüseyin Budak, 16 Mart'ta Mersin'in Erdemli İlçesi'nde oturan kızı Sibel Demirkan ve damadı öğretmen Davut Demirkıran'ın kavga ettiğini öğrenince barıştırmak için yanlarına gitti. Eski eşinin de müdahil olmasını isteyen Hüseyin Budak, Semire Balık'ı da aradı. Semire Balık ise aralarında süren mal paylaşım davasının duruşmasına katılmak için Adana'ya geldiğini söyledi. Bunun üzerine oğlu Abdullah'ı arayan baba, "Git annen ile Ayşe'yi otogardan al, Mersin'e getir. Sibel ile Davut kavga etmiş onları barıştıracağız" dedi. Babasının telefonu üzerine Abullah Budak, annesi ile kız kardeşini alıp Erdemli'ye götürdü. Ancak Hüseyin Budak, kızı Sibel ve Davut Demirkıran'ı barıştırmak yerine damadını evde bırakıp tüm ailesini yanına alarak, Adana'ya doğru yola çıktı.

Yol boyunca devam eden mal paylaşım tartışması sonrasında Hüseyin Budak, otomobilini TAG Otoyolu üzerinde durdurup, kızı Sibel ve 2 torununun gözü önünde eski eşi Semire Balık ile kızı Ayşe Işık'ı kurşun yağmuruna tutarak öldürdü. Daha sonra telefonla aradığı ortağı İbrahim Öztürk'ü kendi evine gönderip nikahsız yaşadığı S.'yi ve 4 çocuğunu aldırıp otoyola getirtti. Daha sonra nikahsız eşi 4 çocuğu, kızı Sibel Demirkan ve 2 torununu ile oğlu Abullah Budak'ı yanına alan Hüseyin Budak, Şanlıurfa'ya yola çıktı. Burada yakınlarının yanına ulaşan Budak, kızı Sibel Demirkan, nikahsız yaşadığı S. ve yanlarındaki çocukları burada bırakıp iddiaya göre oğlu Abdullah Budak'la birlikte izini kaybettirdi.

ORTAĞI TUTUKLANDI

Cesetlerin bulunmasının ardından soruşturmayı hızla genişleten polis, ilk olarak öldürülen Ayşe Işık'ın boşanma davası açtığı eşi Metin Işık, ailenin diğer kızı Sibel Demirkıran'ın öğretmen eşi Davut Demirkıran ile katil zanlısı Budak'ın iş ortağı İbrahim Öztürk'ü gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden iki damat serbest kalırken Hüseyin Budak'ın ortağı İbrahim Öztürk 'cinayete yardım' suçundan tutuklandı.

Metin Işık, ifadesinde eşinin kendisini aldattığından şüphelendiğini, izinsiz evden ayrılıp 3-4 gün gelmediğini ileri sürdü. Öğretmen damat Davut Demirkıran da olaydan önce eşi ile tartıştığını bunu duyan kayınpederi Hüseyin Budak'ın evine gelip Sibel ile 2 çocuğunu alıp götürdüğünü söyledi. Tutuklanan İbrahim Öztürk de cinayetin ardından Budak'ın kendisinden yardım istediğini, otoyolda buluştuklarını, iki otomobille çocukları ve torunlarını Şanlıurfa'ya götürüp yakınlarına teslim ettiğini söyledi. Polis, Irak'a kaçtığı iddia edilen Hüseyin Budak ile Abdullah Budak'ı yakalayabilmek için çalışmalarını sürdürüyor. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eski Eşini ve Kızını Öldüren Zanlı, Diğer Kızı Sibel'i de Kaçırmış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bosna Hersek'te Srebrenitsa Soykırımı İnkar Edildi
    23:38 Bosna Hersek'te Srebrenitsa Soykırımı İnkar Edildi

    Bosna Hersek'in Sırp Cumhuriyeti'nde düzenlenen gösteride binlerce Bosnalı Sırp, Srebrenitsa soykırımının inkar edildiği bir protestoya katıldı. Gösteride RS Başkanı Milorad Dodik ve diğer önemli Sırp yetkililer konuşma yaptı. Dodik, Srebrenitsa'da yaşananların savaş sonucu işlenen bir suç olduğunu ancak soykırım olmadığını savundu. RS hükümeti, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda görüşülecek olan Srebrenitsa Soykırımı Anma Günü karar taslağına tepki olarak bu gösteriyi düzenledi.

  • Bingöl'de AFAD ekipleri kayalık bölgede mahsur kalan 4 kişiyi kurtardı
    23:23 Bingöl'de AFAD ekipleri kayalık bölgede mahsur kalan 4 kişiyi kurtardı

    Bingöl'ün Merkeze bağlı Yelesen köyünde doğa yürüyüşü yapan 4 kişi, tırmandıkları kayalık alandan inemeyince 112 Acil Çağrı Merkezinden yardım istedi. AFAD İl Müdürlüğü ekipleri, bölgeye sevk edilerek yaptıkları çalışma sonucu 4 kişiyi bulunduğu yerden kurtardı.

  • İzmir Karaburun'da Yunanistan unsurları tarafından geri itilen lastik bottaki 1'i çocuk 37 düzensiz göçmen kurtarıldı
    23:14 İzmir Karaburun'da Yunanistan unsurları tarafından geri itilen lastik bottaki 1'i çocuk 37 düzensiz göçmen kurtarıldı

    İzmir'in Karaburun ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik ekipleri, Yunanistan unsurlarınca geri itilen lastik bottaki 1'i çocuk 37 düzensiz göçmeni kurtardı. Göçmenler, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

  • Ferhat Göçer, Adana'da Portakal Çiçeği Karnavalı'nda sahne aldı
    23:13 Ferhat Göçer, Adana'da Portakal Çiçeği Karnavalı'nda sahne aldı

    Adana'da düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'nda şarkıcı Ferhat Göçer, Seyhan Nehri kıyısındaki Merkez Park'ta konser verdi. Katılımcılar, Göçer'in şarkılarına eşlik ederken, dinleyiciler ise performansı cep telefonlarıyla kaydetti ve konser sonunda sanatçıyı alkışladı.


Advertisement