Eski Erkek Arkadaşı ile Konuşan Eşini 8 Yerinden Bıçakladı - Son Dakika
Güncel

Eski Erkek Arkadaşı ile Konuşan Eşini 8 Yerinden Bıçakladı

Eski Erkek Arkadaşı ile Konuşan Eşini 8 Yerinden Bıçakladı

Kayseri'de 23 yaşındaki uzman çavuş, kıskançlık nedeniyle tartıştığı 18 yaşındaki 4 aylık eşini 8 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı.

28.08.2014 10:27  Güncelleme: 16:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bingöl'ün Kiğı İlçesi'nde görevli Piyade Uzman Çavuş Adem T., geçen Nisan ayında Kayseri'nin Develi İlçesi'ndeki Sindelhöyük Mahallesi'nde yapılan düğünle Emine T. ile evlendikten sonra Bingöl'e yerleşti. Çift yıllık izin için 10 gün önce Kayseri'ye döndü.

KAYNANASI, GELİNİNİ İSPİYONLADI

Emine T., 4 gün önce kayın validesi Dudu.T. ile birlikte Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Doğumevi Polikliniği'ne kontrol için giderken eski erkek arkadaşı ile karşılaştı. Dudu T., gelininin eski erkek arkadaşı ile sohbet ederken görünce oğlu Adem T.'ye durumu anlattı.

KISKANDIĞI EŞİNİ BIÇAKLAYIP KAÇTI

Adem T., dün saat 17.00 sıralarında merkez Kocasinan İlçesi Yıldızevler Mahallesi 317'nci Sokak'ta oturan kayınvalidesi Gülhan C.'nin evinde olan eşinin yanına gitti. Sokakta 4 aylık eşi Emine T. ile karşılaşan Adem T., bir süre tartıştıktan sonra, yanında taşıdığı bıçakla eşini 8 yerinden bıçaklayıp, otomobiliyle kaçtı.

BIÇAKLANAN KADIN YOĞUN BAKIMDA

Damadının kızını bıçakladığını gören Gülhan C., 112 Acil'i ve polisi aradı. Sevk edilen ekipler yaralı kadını Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürdü. Sırt, karın ve bacaklarından bıçaklanan Emine T. ameliyat edildikten sonra, yoğun bakıma alındı. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, uzman çavuşu 3 saat sonra Develi İlçesi'nde yakaladıktan sonra Merkez Komutanlığı'na götürerek teslim etti. Soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eski Erkek Arkadaşı ile Konuşan Eşini 8 Yerinden Bıçakladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Totemin gücüne inanırım ben:)): Bİ DAKKA KIZIN KAYNANASI NERDEN BİLİYOMUŞ GELİNİN ESKİ ERKEK ARKADAŞI OLDUĞUNU?KUZENİ, YA DA BAŞKA BİR TANIDIĞI OLAMAZ MI????? 22 1 Yanıtla
  • ASİ: DEDİKODU İMPARATORLUK ÇÖKERTMİŞ BİR AİLEYİ Mİ YOK EDEMİCEK. . . . YAZIK DAĞILAN YUVALARA KIZIN YA GÜNAHI YOKSA ? HADİ SUÇLU DİYELİM BOŞA GİTSİN BAŞINI NİYE BELAYA SOKUYORSUN. 11 2 Yanıtla
  • yalan ve tarafsız haberler olsun: ne salakca yorumlar sanki olayın dibindelerdi herseyi bilirler haberi bile uyduruktan yapmıslar bizzat olayı gören 112 arayan tanıdık bunlarda salladıkca sallıs 0 7 Yanıtla

Advertisement