Eşiyle İlişkisi Olduğu İddiasıyla Uyuşturucu Satıcısını Öldürdü - Son Dakika
Güncel

Eşiyle İlişkisi Olduğu İddiasıyla Uyuşturucu Satıcısını Öldürdü

Eşiyle İlişkisi Olduğu İddiasıyla Uyuşturucu Satıcısını Öldürdü

Konya'da uyuşturucuyu bırakmak için tedavi gören Gökhan Ü.,kendisi yokken eşiyle birlikte olduğu iddiasıyla uyuşturucu satıcısı Mehmet Koçak'ı bıçaklayarak öldürdü.

25.04.2015 15:19  Güncelleme: 16:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'da 30 yaşındaki Gökhan Ü., kendisi gibi uyuşturucu madde bağımlısı olan eşi 19 yaşındaki C.Ü. ile ilişkisi bulunduğu iddiasıyla uyuşturucu satıcısı 21 yaşındaki Mehmet Kocak'ı bıçaklayarak hayatına son verdi.

TEDAVİ İÇİN AMATEM'E YATTI

Olay geçen Çarşamba günü Çumra İlçesi Cumhuriyet Mahallesi Yurt Sokak'ta bulunan tek katlı müstakil evde meydana geldi. Uyuşturucu madde bağımlısı evli ve 1 çocuk babası Gökhan Ü. tedavi olmak amacıyla Konya Eğitim Araştırma Hastanesi Alkol ve Madde Bağımlıları Tedavi ve Eğitim Merkezi'ne (AMATEM) yattı.

EŞİNİN ARKADAŞIYLA İLİŞKİSİNİ ÖĞRENDİ

Burada yaklaşık bir ay tedavi gördükten sonra memleketi olan Çumra İlçesi'ne dönen Gökhan Ü., iddiaya göre kendisi gibi uyuşturucu madde bağımlısı olan 3 yıllık eşi C.Ü.'nün 2 yaşındaki çocuklarını ailesine bırakarak, babasının evine gittiğini öğrendi. Ayrıca iddiaya göre ailesinden ve arkadaşlarından eşinin daha önce uyuşturucu madde temin ettiği ve poliste bu suçtan kaydı bulunan 21 yaşındaki Mehmet Koçak ile ilişki yaşamaya başladığını öğrendi.

HASTANEYE GÖTÜRMEK İSTEMİŞ

Bunun üzerine ilçede oturan Mehmet Koçak'ın evine giden Gökhan Ü., boğazına bıçak dayayarak AMATEM'de tedavi gördüğü süre içerisinde eşiyle ilişki yaşayıp yaşamadığını sordu. Koçak olayı inkar ederek bıçağı almak için uğraşırken kolundan yaralandı. Bunun üzerine Gökhan Ü. iddiaya göre yaralanan Koçak'ı hastaneye götürmek istedi. Yapılan teklifi kabul etmeyerek evden kaçmaya çalışan Mehmet Koçak'ın üzerine saldıran Gökhan Ü. bıçaklamaya başladı. Koçak'ı birçok yerinden bıçaklayan Gökhan Ü. daha sonra evden ayrıldı.

50 YERİNDEN BIÇAKLADI

Eve gelen ailesi Koçak'ı kanlar içerisinde yerde yatarken buldu. Olay yerine çağırılan 112 acil servis ekiplerinin yaptığı muayene sorası bıçaklanan Koçak'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Polis, Çumra Devlet Hastanesi morguna kaldırılan ve 50 yerinden bıçaklanarak öldürüldüğü tespit edilen Mehmet Koçak'ın katil zanlısını yakalamak için çalışma başlattı. Mehmet Koçak'ın yakın çevresi ve arkadaşları ile görüşten polis, 13 kişinin ifadesine başvurdu.

ÖNCE İNKAR ETTİ SONRA İTİRAF ETTİ

İfadesine başvurulanlar arasında yer alan Gökhan Ü. önce olaydan haberinin olmadığını söyledi. Ancak bir arkadaşının Mehmet Koçak'ın evine girerken gördüğünü söylemesi üzerine, Gökhan Ü. çapraz sorguya alındı. Yaklaşık 11 saat sorgulanan Gökhan Ü., AMATEM'de tedavi gördüğü süre içerisinde eşiyle ilişkisi bulunduğu iddiasıyla Mehmet Koçak'ı öldürdüğünü itiraf etti.

KARAKOLA GİDİP İMZA VERDİ

Uyuşturucu madde bulundurmak suçundan denetimli serbestlik cezası bulunduğu öğrenilen Gökhan Ü'nün, Mehmet Koçak'ı bıçakladığı gün hiçbir şey olmamış gibi polis merkezine giderek imza attığı ortaya çıktı.

"CİNAYETİ EŞİM İÇİN İŞLEDİM"

Gökhan Ü.'nün polise "Ben hastanede tedavi gördüğüm süre içerisinde eşimle Mehmet Koçak'ın ilişkisi bulunduğunu öğrendim. Bunun üzerine evine giderek konuşmak istedim. Ama aramızda çıkan tartışma sonrası bıçaklayarak öldürdüm. Daha sonra ben tedavi görürken kendisi için uyuşturucu temin edebilmek için ilişki yaşadığını öğrendiğim evi terk eden eşimin yanına gittim. İlişkisi bulunduğunu öğrendiğim Mehmet Koçak'ı öldürdüğümü söyledim. Eşinin de bunun üzerine 'Ben artık seni sevmiyorum. Zaten boşanacaktım. Neden öldürdün' diye karşılık verdi. Ben bu cinayeti eşim için işledim. Bu sözleri duyunca çok pişman oldum. Elimi boşuna kana bulamışım" diye ifade verdiği öğrenildi.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Poliste sorgusu tamamlanan Gökhan Ü. sağlık kontrolünün ardından dün çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eşiyle İlişkisi Olduğu İddiasıyla Uyuşturucu Satıcısını Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • AĞRILI: GENE KONYA GENE SUÇ, AYNI ADANA MERSİN HATAY VE ANTEP GİBİ 9 17 Yanıtla
  • MERSİNLİ: bu kötü yolun Türkü veya Kürdü var kim olursa olsun önce insan olsun olsun. konyalı mitata kapak olsun bir daha ırkçılk yapmasın. Allah bütün insanları kötülüklerden korusun. amin 20 0 Yanıtla
  • KONYALI MİTAT: ARKADAŞLAR BUNLAR KÜRT AMA YURSEVER KÜRT DEİİL. TIRŞIKCI TIRŞIKCI. 10 5 Yanıtla
  • ibo: zor bır durm bu kadınlar adımı hapıse koyar. . . 12 2 Yanıtla
  • merhamet: allah kötü alışkanlıklardan tüm kullarını korusun bu illeti alıştıran satan kullananlar allahın kazabına gelsin 9 1 Yanıtla
  • 1: Boş kafa şeytan, ın çalışma odasıdır 4 5 Yanıtla
  • HAYRİ: KAHROLSUN TIRŞIKCILAR. NE BI YAAAA 4 1 Yanıtla
  • kancık firuze: kan kancıktan çıkar 1 0 Yanıtla
  • konyali: Allah dusmanimin basina vermesin 0 1 Yanıtla
  • Mal : Ula ozaman kaçtane Kürt vardı hıyar kafalı mal herif! Ula bide konuşuyor hala 0 0 Yanıtla
  • İran Hava Kuvvetleri Üssü yakınında patlama sesleri duyuldu
    06:58 İran Hava Kuvvetleri Üssü yakınında patlama sesleri duyuldu

    İran'ın İsfahan eyaletinin kuzeydoğusunda bulunan İran Hava Kuvvetleri Üssü yakınında patlama sesleri duyulduğu bildirildi. Patlamanın kaynağı henüz açıklanmadı ve nedeni bilinmiyor.

  • Tokat'ta meydana gelen depremlerin bilançosu gün ağarınca ortaya çıktı
    06:49 Tokat'ta meydana gelen depremlerin bilançosu gün ağarınca ortaya çıktı

    Tokat'ta önceki gün meydana gelen 5,6'lık depremin ardından gün ağarınca hasarın boyutu netlik kazandı. Dron ile havadan görüntülenen merkez üssünde hasarın boyutu gözler önüne serildi. Depremin etkisiyle oluşan hasarın tam boyutu ve zarar görenlerin durumuyla ilgili detaylı bilgilendirme yetkililer tarafından gün içerisinde yapılması bekleniyor.

  • İstanbul Şişli'deki Zorlu Holding binasına silahlı saldırı
    06:09 İstanbul Şişli'deki Zorlu Holding binasına silahlı saldırı

    İstanbul Şişli'de bulunan Zorlu Holding binasına kişi veya kişiler tarafından silahla ateş açıldı. Kurşunlar binanın camlarına isabet ederken içeride kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi. Polis ekipleri saldırıyı gerçekleştiren kişi veya kişileri arama çalışmalarını sürdürüyor.

  • İzmir'de bir tekstil atölyesinde çıkan yangın bitişik binaya sıçradı
    06:06 İzmir'de bir tekstil atölyesinde çıkan yangın bitişik binaya sıçradı

    İzmir'in Konak ilçesinde bulunan bir tekstil atölyesinde çıkan yangın, bitişikteki binaya da sıçradı. Yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü ancak tekstil atölyesi kullanılamaz hale geldi ve binada hasar oluştu. Yangının çıkış sebebi henüz belirlenemedi ve soruşturma başlatıldı.

  • İzmir Konak'ta çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü
    05:28 İzmir Konak'ta çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü

    İzmir'in Konak ilçesinde bulunan bir tekstil atölyesinde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın, tekstil malzemelerinin tutuşmasıyla büyüyerek bitişiğindeki binaya da sıçradı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaklaşık 2 saat süren yoğun çalışmalar sonucunda yangın kontrol altına alındı. Yangın sonucunda tekstil atölyesi kullanılamaz hale gelirken, binada da hasar meydana geldi.

  • Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi
    04:52 Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi

    Fatih'te yaşanan olayda, psikolojik sorunları olan bir kişi, üst komşusunun çıkardığı sesten rahatsız olduğu için balyoz ve matkapla kapıyı kırmaya çalıştı. Başarılı olamayınca da kapıyı ateşe verdi. Polis, itfaiye ve özel harekat polisleri olaya müdahale ederek saldırganı etkisiz hale getirdi. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

  • Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı
    04:42 Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı

    Aksaray'da bir otomobilin aniden önüne geçmesi sonucu fren yapan bir tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs kontrolden çıkarak bir fabrikanın bahçe duvarına çarptı. Kazada otobüs sürücüsü ve 7 yolcu olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, tır ve otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.


Advertisement