Eşinin Yazdığı Ayrılık Mektubunu Yakalayınca İntihara Kalkıştı - Son Dakika
Güncel

Eşinin Yazdığı Ayrılık Mektubunu Yakalayınca İntihara Kalkıştı

Eşinin Yazdığı Ayrılık Mektubunu Yakalayınca İntihara Kalkıştı

Kırşehir'de eşinin ayrılmak için üç ay önce yazdığı ayrılık mektubunu gören genç adam, kendini öldürmek istedi.

17.09.2014 07:07  Güncelleme: 07:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırşehir'de eşinin ayrılmak için üç ay önce yazdığı ayrılık mektubunu gören genç adam evinde intihara teşebbüs etti. Bir poşet dolusu karışık hap içen R.A., Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

EŞİ İLE TARTIŞIP BİR KUTU HAP İÇTİ

Edinilen bilgiye göre, Yenice Mahallesi 206. sokak üzerinde bulunan ikametinde eşinin üç ay önce ayrılmak için yazdığı mektubu ele geçiren R.A., eşinin kendinden ayrılmak isteğini öğrenince girdiği bunalım sonucu eline geçirdiği hapları içerek intihara teşebbüs etti.

Evinde eşi ile tartıştıktan sonra hap içen R.A., ambulans ile Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınırken R.A.,'nın eşinin 112 ekiplerini arayarak yaşadığı durum hakkında bilgilendirme yaptığı öğrenildi.

Polis yaşanan intihar girişimi ile ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eşinin Yazdığı Ayrılık Mektubunu Yakalayınca İntihara Kalkıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • oksijen: Anlaşıldığı kadarıyla eşini gerçekten seviyor ve sevildiğini zannediyormuş ama kadının içten pazarlıklı olduğunu öğrenince kendisini ortadan kaldırarak çözüm aramış. . kardeşim hemen boşa o kadını senin sevgini hak etmiyor. . dövüp sövsen evin rızkını sağda solda çar-çur etseydin ayağına kapanırdı bazı kadınlar böyle işte rahatlık batıyor , ağızlarını açıncada tek istediğim mutlu ve huzurlu bir yuva derler, , geçeceksiniz bunları çok azı hariç kadın demek şeytanın yol arkadaşı, fitne kaynağı, sevgi düşmanı kin ve hased yumağıdır, şerlerinden Allaha sığınırım. . 7 1 Yanıtla
  • Totemin gücüne inanırım ben:)): ya sabır 5 1 Yanıtla
  • DOĞRUCU DAVUT: ALLAH'IM AKIL YAĞDIRIRKEN BEYİNLERE, BUNLAR ŞEMSİYE AÇANLAR:) 3 2 Yanıtla
  • kılıbık: kamil den başa bişey değil bu 0 2 Yanıtla

Advertisement