Eşini Arkadaşıyla Birlikte Sanan Alkollü Şahıs, Kan Döktü - Son Dakika
Güncel

Eşini Arkadaşıyla Birlikte Sanan Alkollü Şahıs, Kan Döktü

Alkol aldıktan sonra evine çağırdığı arkadaşını 'eşimle ilişkin mi var' diyerek defalarca bıçaklayıp rehin tutan şahıs, özel harekat polislerinin operasyonuyla yakalandı.

03.03.2015 07:13  Güncelleme: 08:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahramanmaraş'ta alkol aldıktan sonra evine kahve içmeye çağırdığı arkadaşını "eşimle ilişkin mi var" diyerek defalarca bıçaklayan rehin tutan kişi, özel harekat polislerinin operasyonuyla yakalandı, rehine hastaneye kaldırıldı.

"GEL KAHVE İÇELİM"

Mevlana Mahallesi 25. Sokak'ta evli ve 3 çocuk babası A.Ö, iş yerinden arkadaşı R.P. ile evlerinin yakınlarında alkol aldı. Daha sonra A.Ö, R.P'yi kahve içmek için evine davet etti.

KADIN KAYINVALİDESİNE KAÇTI

Kahveler içilirken, A.Ö'nün arkadaşı R.P'ye "eşimle ilişkin mi var" demesi üzerine tartışma çıktı.Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Ş.Ö, eşinin korkusuyla alt kattaki kayınvalidesinin evine sığındı.

REHİN ALDI DEFALARCA, BIÇAKLADI

Bu arada A.Ö. R.P'yi vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Mahalle sakinleri gürültü üzerine polise haber verdi. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekiplerin kapıyı kilitleyen ve arkadaşını bıçaklayan A.Ö'yü ikna çabaları yetersiz kaldı.

OPERASYONLA KURTARILDI

Bunun üzerine olay yerine çağrılan özel harekat polisleri, kapıyı kırarak A.Ö. ile evde bulunan yeğeni M.A'yı gözaltına aldı.

112 Acil Servis ekiplerince evde ilk müdahalesi yapılan yaralı R.P, Necip Fazıl Şehir Hastanesi Yörük Selim ek binasına kaldırdı.Bu arada, olayda bir polis de cam kesisinden dolayı ayağından yaralandı.

Eşini Arkadaşıyla Birlikte Sanan Alkollü Şahıs, Kan Döktü
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Eşini Arkadaşıyla Birlikte Sanan Alkollü Şahıs, Kan Döktü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • huzeyfe: Bu işlerin bitiş noktası din . Bak din nediyor midafirligemi gidiyon kadın kadınla erkekler erkekle beraber otursun bak bakalım sorun oluyormuş ozaman 5 3 Yanıtla
  • metin1: Hanzo 2 0 Yanıtla
  • A.: ALLAH AŞKINA KADININ SUCU OLSA KADINI KAÇIRIRMI HİÇ ONU YAKALAR ADAMLA BERABER KARISINI ÇOCUKLARINI DA VURURDU BENCE KADININ BİR SUCU YOK OLSA ONU DA KESERDİ ADAM ÇOCUKLARI KAPI DIŞARI KOYDU OLAYI BİR ZAT BENDE VARDIM GAZETİCİLER YANLIŞ HABER 0 0 Yanıtla
  • Serdivan Belediye Başkanı Osman Çelik, Ziyaretçilerini Ağırlıyor
    13:34 Serdivan Belediye Başkanı Osman Çelik, Ziyaretçilerini Ağırlıyor

    Serdivan Belediye Başkanı Osman Çelik, seçildikten sonra ziyaretçilerini kabul etmeye devam ediyor. AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Yusuf Haldızoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, RATED Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Adıyaman ve diğer isimler Çelik'i ziyaret ederek tebriklerini iletti. Çelik, ziyaretçilerine teşekkür ederek, projelerini hayata geçirmek için çalışacaklarını belirtti.

  • Adıyaman'da Öğrenciler Perre Antik Kent'teki Kazı Çalışmalarına Katıldı
    13:34 Adıyaman'da Öğrenciler Perre Antik Kent'teki Kazı Çalışmalarına Katıldı

    Adıyaman'da bulunan 16 ilk ve ortaöğretim okulu öğrencileri, Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Perre Antik Kent'te gerçekleştirilen kazı çalışmalarına katıldı. Öğrenciler, arkeologlarla birlikte kazı yapmanın keyfini yaşadıklarını ifade etti.

  • Myanmar'da düzenlenen Thingyan Su Festivali'nde su sıçratma geleneği yaşandı
    13:30 Myanmar'da düzenlenen Thingyan Su Festivali'nde su sıçratma geleneği yaşandı

    Myanmar'ın Yangon kentinde düzenlenen Thingyan Su Festivali'nde insanlar serinleyebilmek için birbirlerine su sıçrattı. Festivale özgü bu su sıçratma geleneği, kötü şansı uzaklaştırmayı ve sağlık ile mutluluğa ulaşmayı temsil ediyor. Myanmar Yeni Yılı'nın başlangıcına işaret eden festival genellikle Nisan ayı ortasında gerçekleşiyor ve dört ila beş gün sürüyor. Festival bu yıl 13 Nisan'a denk geldi.

  • Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler: Türkiye Barış ve İstikrara Önemli Katkılar Sağlamaktadır
    13:30 Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler: Türkiye Barış ve İstikrara Önemli Katkılar Sağlamaktadır

    Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Türk Silahlı Kuvvetleri olarak devletin ilgili kurumları ile koordineli ve eş güdümlü olarak komşular ve müttefiklerle iyi niyet çerçevesinde küresel güvenlik, barış ve huzurun tesisine yönelik çabalarını artan bir gayretle sürdüreceklerini belirtti. Türkiye'nin stratejik yaklaşımıyla uluslararası güvenlik, barış ve istikrara önemli katkılar sağladığını vurgulayan Bakan Güler, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin çevredeki kritik gelişmelere profesyonel, teknik ve kontrollü bir duruş sergileyerek sorunların kalıcı çözümüne yönelik adımlar attığını ifade etti.

  • Ünlü şarkıcı Lara'dan taraftarlara çağrı: 'Stadyuma bekliyoruz'
    13:29 Ünlü şarkıcı Lara'dan taraftarlara çağrı: 'Stadyuma bekliyoruz'

    Ünlü şarkıcı Lara, Kırıkkalegücü FSK'nın önemli maçı öncesinde taraftarlara 'stadyuma bekliyoruz' çağrısı yaptı. Kırıkkalegücü FSK, kümede kalma mücadelesi veren rakibi Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş. ile karşılaşacak ve en az beraberlikle ligde kalmayı hedefliyor. Lara, Kırıkkalelilere 'stadyumu doldurmalıyız' diyerek maça davet etti.


Advertisement