Eşine Tokat Atan Kocaya 3 Bin Lira Para Cezası Verildi - Son Dakika
Güncel

Eşine Tokat Atan Kocaya 3 Bin Lira Para Cezası Verildi

Eşine Tokat Atan Kocaya 3 Bin Lira Para Cezası Verildi

Aydın'da tartıştığı eşi D.G.'nin, yüzüne iki tokat attığı iddiasıyla yargılanan M.G.,150 gün adli para cezasının karşılığı olan 3 bin lira para cezasına çarptırıldı.

27.11.2015 13:36  Güncelleme: 14:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'da tartıştığı eşi D.G.'nin kendisine tokat attığı için şikayetçi olduğu M.G., 3 bin lira para cezasına çarptırıldı.

Aldığı para cezasını ödemeyen ve hakkında yakalama kararı verilen M.G., boşanma davası açmak için geldiği adliyede polis tarafından gözaltına alındı. M.G. bir yakınının para cezasını ödemesiyle hapse girmekten kurtuldu.

ALKOLLÜ KOCA TOKAT ATTI

Olay bir yıl önce Aydın'da yaşandı. Daha önce İzmir'de oturan D.G. ve M.G., Aydın İncirliova'ya taşındı. 21 Ekim 2014'te eve alkollü gelen koca M.G., eşi D.G. ile tartışmaya başladı. Birden sinirlerine hakim olamayan M.G., eşinin yüzüne iki tokat attı. D.G., hastaneye gidip darp rapor alarak eşinden şikayetçi oldu.

ŞİKAYETİNİ GERİ ALDI

Cumhuriyet Savcısı koca M.G., hakkında 'Eşe karşı kasten basit yaralama' suçundan 6 aydan 1,5 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanması için asliye ceza mahkemesi'nde dava açtı.

Aydın 5'inci Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen karar duruşmasında, daha önce eşinden şikayetçi olan D.G., "Eşimle tartıştık. Tartışma sırasında sanık eşim bana elleriyle bir kaç kez vurdu. Fakat ben eşim hakkında şikayetimden vazgeçiyorum" dedi.

BERAATİNİ İSTEDİ

Eşini dövmekle suçlanan koca M.G., ise "Eşime tokatla vurduğum doğrudur. Kendisiyle tartıştık. Sinirlerime hakim olamadım ve eşime elimle birkaç kez vurdum. Bu sırada alkollüydüm. Yaptığıma pişmanım. Beraatimi istiyorum. Mahkeme aksi kanatte ise lehime olan hükümler uygulansın" dedi.

5'inci Asliye Ceza Mahkemesi sanığın geçmişteki sabıkasının olması ve tekerrür etmesi ile nikahlı eşine karşı suçu işlemesi nedeniyle 150 gün adli para cezasına, günlüğü 20 liradan toplam 3 bin lira para cezasına çarptırdı. M.G.'ye para cezasının bir taksidini ödememesi halinde tutuklanacağını belirtildi.

DİLEKÇESİ VERİNCE GÖZALTINA ALINDI

Koca M.G., sürekli evden kaçtığı iddiasıyla eşinden boşanmak için dilekçe vermek için geldiği İzmir Bayraklı Adliyesi'nde cezasının taksidini ödemediği iddiasıyla hakkında yakalama kararı bulunduğu ortaya çıktı. Gözaltına alınan M.G., bir yakını parayı ödeyince cezaevine girmekten kurtuldu.

EŞİM SÜREKLİ EVDEN KAÇIYOR

M.G., boşanma dilekçesinde "Çocuğumun annesi olan eşim evden sürekli kaçıyor. Bu yüzden bugüne kadar 5 ev değiştirdim. Eşimin erkek kardeşleri en son kaçtığı kişiyi vurup öldürdü. Şimdi onlar cezaevinde. Ben artık birlikte yaşamak istemiyorum. Bu yüzden boşanmak istiyorum" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eşine Tokat Atan Kocaya 3 Bin Lira Para Cezası Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement