Eşine Evlilik Yıldönümü Hediyesi Anaokulu Oldu - Son Dakika
Yerel

Eşine Evlilik Yıldönümü Hediyesi Anaokulu Oldu

Denizlili hayırsever bir iş adamı, eşine evlilik yıldönümü hediyesi olarak, 500 bin lira bağışta bulunarak bir anaokulunun isim hakkını aldı.

27.10.2014 18:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizlili hayırsever bir iş adamı, eşine evlilik yıldönümü hediyesi olarak, 500 bin lira bağışta bulunarak bir anaokulunun isim hakkını aldı.

Denizli Valiliği'nde düzenlenen protokol töreninde konuşan hayırsever iş adamı Turgut Dalaman, eğitime destek vermekten büyük mutluluk duyduğunu, anaokuluna 2 Kasım'da 30. evlilik yıldönümünü kutlayacağı eşi Berna Dalaman'ın isminin verileceğini kaydetti.

Dalaman, "Denizli'de yaşıyoruz, bu kentte kazanıyoruz. Denizli'ye katkımız olsun istedik. En iyi katkının eğitim olduğunu düşünüyoruz" diye konuştu.

Denizli Valisi Şükrü Kocatepe ise hayırsever Dalaman'ın daha önce de annesi ve babası adına Necati-Fikriye Dalaman İlköğretim Okulu'nu yaptırdığını anımsattı. Dalaman'ın yapılan anaokulunun isim hakkını aldığını ifade eden Kocatepe, bağışlanan 500 bin lirayla bir anaokulu inşa edeceklerini ifade etti, hayırseverlere eğitime verdikleri katkıdan dolayı teşekkür etti.

Pamukkale ilçesi Topraklık Mahallesi'nde yapılan Berna Dalaman Anaokulu, 200 öğrenci kapasiteli ve beş derslikten oluşuyor. İş adamı Turgut Dalaman, imzalanan protokolle 855 bin liraya malolan okulun yapımına 500 bin lira yardımda bulunarak isim hakkını devraldı. - Denizli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eşine Evlilik Yıldönümü Hediyesi Anaokulu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement