Eşinden Ayrılan Genç Kız, Fuhuş Batağına Düştü - Son Dakika
Güncel

Eşinden Ayrılan Genç Kız, Fuhuş Batağına Düştü

Adana'da 'fuhşa aracılık etmek' suçundan yakalanan 21 yaşındaki genç kadının, eşinden ayrıldıktan sonra hem fuhuş yaptığı hem de kadınlara fuhuş yaptırdığı ortaya çıktı.

27.05.2015 10:53  Güncelleme: 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'nın Çukurova ilçesine bağlı Toros Mahallesi'nde 'fuhşa aracılık etmek' suçundan yakalanan 21 yaşındaki genç kadının, eşinden ayrıldıktan sonra hem fuhuş yaptığı hem de kadınlara fuhuş yaptırdığı ortaya çıktı.

ÖNCE KENDİSİ BAŞLADI SONRA...

Seda A. (21) yaklaşık 4 yıl önce evlendiği eşinden 4 ay önce anlaşamadığı için ayrıldı. Eşinden ayrıldığı için geçim sıkıntısı yaşayan genç kadın, fuhuş yapmaya ve kendisi gibi eşinden ayrılmış çocuğu olan iki kadına da fuhuş yaptırmaya başladı.

POLİS, OTELDE BULUŞTU

Seda A.'nın bu durumunu Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri öğrendi. Polis bunun üzerine savcılıktan alınan izinle müşteri kılığına girerek Seda A.'dan iki kadın ile birlikte olmak istediklerini söyledi.

Polis, görüşmeden sonra Seda A. ile bir otelde buluştu. Seda A. iki kadın için polisten 600 lire aldı. Polis seri numarası önceden tespit edilen paraları verdikten sonra kadınlara polis kimliğini göstererek, "Ahlak polisi, sizi gözaltına alıyoruz" dedi.

SERBEST KALDILAR

Fuhuş yapan Sevim B. (25) ile Şemsi Nur T. (30) ifadelerinde eşlerinden ayrıldıklarını, çocuklarının olduğunu ve geçim sıkıntısı çektikleri için Seda A.'nın teklifini kabul ettiklerini söyledikleri öğrenildi.

Fuhuş yapan kadınlar ifadeleri alındıktan sonra serbest kaldı. Seda A. ise ifadesinde eşinden 4 ay önce ayrılınca geçinmek için fuhuş yapmaya ve yaptırmaya başladığını söylediği öğrenildi. Seda A. ifadesinin ardından "Fuhşa aracılık yapmaktan" adliyeye sevk edildi. Seda A. çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol yöntemiyle tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Eşinden Ayrılan Genç Kız, Fuhuş Batağına Düştü
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eşinden Ayrılan Genç Kız, Fuhuş Batağına Düştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (45)

  • YERE BATASI ADANA: Adana deyince aklımıza artık esrar fuhuş ve şiddet geliyor. 39 3 Yanıtla
  • tahsin: Adananın yerli insanı tertemizdir neden hiç ilçelerinden böyle haberler gelmiyor adana çok göç aldı kürt göçü birde conolar var yani çingene bu kadında onlara benziyor 28 12 Yanıtla
  • AAA ADANA: AAA YİNE ADANA 28 3 Yanıtla
  • demır: YINEMI ADANA 23 3 Yanıtla
  • BENCE BU ADANA YI KİREÇLE BADANA YAPMAK LAZIM : AAA YİNE ADANA 22 4 Yanıtla
  • VARMI BİZE YAN BAKAN ÇEKİLİN ULLEEEENNNN: ADANALİYİK 21 3 Yanıtla
  • BU NE YAA KARNIM AĞIRDI: AAA ADANA YİNE ADANA 18 4 Yanıtla
  • Karabulut: Temeli bozuk olanin omru uzun olmazmis, her ac kalanda bu isi yapmazmis onun icin gecmisine bakmaklazim. 20 0 Yanıtla
  • UMUT: Rusyanın balta girmemiş ormanları zannetmiştim adanaymış 15 2 Yanıtla
  • AAA ADANA: BENCE BU KADIN KESİN ADANA LI DEĞİLDİR 7 10 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement