Esenler'de Ceceli Rüzgârı - Son Dakika
Güncel

Esenler'de Ceceli Rüzgârı

Esenler\'de Ceceli Rüzgârı

Esenler Belediyesi, 5. Uluslararası Barış Ekmeği Festivali'nde Pop Müziği sanatçısı Mustafa Ceceli'yi Esenler halkı ile buluşturdu.

22.04.2014 14:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ceceli, şarkılarını on binlerce Esenlerliyle birlikte söyledi.

Esenler Belediyesi'nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlediği 5. Uluslararası Barış Ekmeği Festivali'nde, Pop Müziği sanatçısı Mustafa Ceceli sahne aldı. Esenler Dörtyol Meydanı'nda gerçekleşen konsere; Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, AK Parti Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan, Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Polat, Belediye Başkan Danışmanı Abdullah Aksu ve on binlerce Esenlerli katıldı. Meydanı tıklım tıklım dolduran vatandaşlar konsere yoğun bir ilgi gösterdi.

SİZ İSTEDİNİZ, BİZ GETİRDİK

Konserde kısa bir selamlama konuşması yapan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Mustafa Ceceli konserini Esenlerlilerin istediği belirterek,"Aslında bu konser geçtiğimiz günlerde yapılacaktı ama Niğde'de verdiğimiz şehitler dolayısıyla bugüne aldık. Anlayışı için Mustafa Ceceli'ye de teşekkür ediyorum" dedi. Dörtyol Meydanı'nda vatandaşların isteğine göre belli periyotlarla konserlerin devam edeceğini söyleyen Göksu, "Siz Mustafa kardeşimi istediniz, biz de getirdik. Bundan sonra da siz kimi isterseniz biz onu getireceğiz" diye konuştu. Göksu, konuşmasının ardından Ceceli'ye gecenin anısına bir çiçek takdim etti.

SEVİLEN ŞARKILARINI SESLENDİRDİ

Esenler'de olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren sanatçı Mustafa Ceceli, böyle bir konseri düzenleyen Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'ya ve meydanı dolduran vatandaşlara teşekkür etti. Ünlü sanatçı konserinde "Es", "Hastalıkta Sağlıkta" ve "Bekle" gibi sevilen şarkılarının yanı sıra Türk pop müziğine damga vuran şarkıları da seslendirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Esenler'de Ceceli Rüzgârı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement